‘Deadpool 2’ zvijezda Morena Baccarin izrazila želju za glumiti Catwoman! - Svijet filma

‘Deadpool 2’ zvijezda Morena Baccarin izrazila želju za glumiti Catwoman!

Čini se kako superhero trend ne usporava, unatoč nekoliko filmova i hrpi serije koje godišnje izlaze, a sada se javila i Morena Baccarin (Deadpool, Firefly, V, Gotham), koja je izrazila želju za glumiti kultni DC stripovski lik, Catwoman!

Nekim od glumaca čak nije dovoljno glumiti jednu superhero ulogu, pa tako je Chris Evans bio prvo Human Torch, a zatim Captain America, Josh Brolin glumi Thanos i Cable, a Ryan Reynolds je glumio Green Lantern, pa prvi puta Deadpool, te sad drugu verziju Deadpoola. Kada govorimo o Deadpool, Reynoldsova žena iz filma, glumica Morena Baccarin, izražava velike želje za glumiti DC lik Catwoman.

‘Deadpool 2’ zvijezda Morena Baccarin izrazila želju za glumiti Catwoman!

Jedna od najboljih fatalnih žena DC svemira, Selina Kyle/Catwoman je postala jedna od najinteresantnijih i legendarnijih anti-junaka ovog žanra. Jednako brutalna i brižna, to je uloga iz snova. Prije su ulogu Catwoman na velikim ekranima igrale glumice poput Julie Newmar, Michelle Pfeiffer, Halle Berry i Anne Hathaway.

Kada je upitana za glasine oko toga da se pridruži DC proširenom svemiru filmova, u ulozi Selina Kyle/Catwoman, Morena je izjavila “To je istina. Oduvijek sam htjela glumiti Catwoman!” Pogledajte njezinu izjavu ispod:

Trenutno Morenu Baccarin možete gledati na velikim ekranima u filmu Deadpool 2, a na malim ekranima u seriji Gotham.

Similar Posts