Captain Marvel - započinje snimanje u 2018 godini

Captain Marvel – započinje snimanje u 2018 godini

Carol Danvers je napokon spremna pojaviti se, kao prva ženska superjunakinja, u Marvel filmskom svemiru. Captain Marvel je dobila službeni datum početka snimanja. 
Ovaj prvi Marvelov film s glavnim ženskim superjunakom, će pokušati konkurirati odličnoj DC Wonder Woman, a nade su velike da će osvajateljica Oscara Brie Larson moći odlično utjeloviti Captain Marvel.

Nadamo se da će joj to poći za rukom, jer to samo znači još jedan odličan superhero film.

Captain Marvel - započinje snimanje u 2018 godini

Kao 21 Marvelov film, Captain Marvel će obući Larson u ulogu United States Air Force časnice, pretvorene u superjunakinju. S Captain Marvel koja će završiti Fazu 3 Marvel filmskog svemira, trenutno je nepoznato koji su planovi Kevin Feige nakon Danvers ulaska u franšizu, ali očekujte da će taj film i filmovi Avengers: Infinity War dramatično promijeniti stanja svemira. Datum izlaska se cilja da bude ožujak 2019 godine, redatelji Anna Boden i Ryan Fleck imaju sasvim dovoljno za napraviti dobar film.

Feige je originalno ciljao da snimanje počne u veljači 2018 godine, a i Omega Underground je upravo potvrdila da će se film zaista početi snimati u veljači iduće godine – u Los Angelesu. S obzirom na trenutne hrpe događanja s filmom Avengers 4, koji se snima u Atlanti, čini se da je taj grad ipak pre mal kako bi se dva ovako velika filma snimala u njemu. California je donijela i nove, bolje, poreze za snimanje filmova kod njih tako da je logično što snimanje Captain Marvel seli tamo.

Captain Marvel - započinje snimanje u 2018 godini

Djelomično i znamo radnju Captain Marvel, ali više će se znati jednom kada snimanje počne. Smješteno u 1990′ i fokusirano na Kree-Skrull rat, Larson će se pridružiti starosjedioci Marvel filmskog svemira Samuel L. Jackson, moguće pojavljivanje Hayley Atwell kao Peggy Carter, te Ben Mendelsohn kao veliki, zli Skrull vođa. S posljednjim novostima da će se Captain Marvel pojaviti u ogromnom broju superheroja, u filmu Avengers 4, Larson solo film će biti njena vrata u proširivanje uloge među ostalih herojima i zločincima.

Obećavajući da će potpuno promijeniti priču Carol Danvers, neki fanovi misle da je Captain Marvel već spomenuta u filmu iz 2016, Doctor Strange. Kako će scenaristi promijeniti originalni materijal ostaje vidjeti, ali očekujte da će to biti moderna interpretacija klasičnog stripovskog superjunaka. Fanovi trenutno ne znaju gdje se Captain Marvel skrivala posljednje desetljeće Marvel filmskog svemira, ali Feige nas je zadirkivao time da je Caron Danvers negdje tamo. Ne samo što će film biti ‘origin’ priča, nego će Danvers solo film pripremiti Larson za Avengers 4 i poslije. Barem s Captain Marvel koja ima određen datum snimanja, možemo biti opušteniji u razmišljanju da su Feige i ekipa na pravom putu.

Druge je zanimalo i ovo...