10 najzgodnijih razloga uz koje se možete sklupčati i uživati u božićnoj čaroliji

10 najzgodnijih razloga uz koje se možete sklupčati i uživati u božićnoj čaroliji

Kad kažemo 10 najzgodnijih razloga uz koje se možete sklupčati – mislimo na prezgodne glumice i glumce u ovih deset divnih božićnih filmova. Svi čarobni filmovi prikazuju se na Pickbox TV kanalu na 10. poziciji u sklopu MAXtv-a, svaki dan od 10.12. do 15.1.. Sklupčajte se ispod dekice s ovim zgodnim razlozima i uživajte u božićnoj čaroliji. I da, znamo da smo sladunjavi, ali to je upravo ono što nam treba za ove blagdane!

10. MIRACLE IN MANHATTAN/ČUDO NA MANHATTANU (2010)

Zgodan razlog za gledanje: Jewel Staite

https://www.instagram.com/p/BpHfN1-BKck/

Jake Finley odbija napuniti police očeve trgovine trenutačno najpopularnijom igračkom na tržištu, robotom Intellytron, jer vjeruje da djeca trebaju igračke koje potiču maštu i kreativnost. S njim se slaže jedino gđa Merkle, sezonska radnica u trgovini, koja je uvijek na pravome mjestu u pravo vrijeme. Jakeu je za oko zapela šarmantna, smotana Holly, na koju je doslovce naletio u kafiću, a poslije i u trgovini.

9. A CHRISTMAS WEDDING DATE/BOŽIĆNO VJENČANJE (2012)

Zgodan razlog za gledanje: Chris Carmack

https://www.instagram.com/p/2WiS4-RY9O/

Glumac, glazbenik i bivši model Chris Carmack, poznat po ulogama u dramskoj seriji The O.C. te dramsko-glazbenoj seriji Nashville. Carmac trenutno glumi dr. Atticusa Lincolna u najpoznatijoj lječničkoj seriji Uvod u anatomiju (Grey’s Anatomy). U filmu Božićno vjenčanje, uspješna žena vraća se u gradić u kojem je odrasla na prijateljičino vjenčanje na Badnjak, ali šokira se kada shvati da je prisiljena iznova proživljavati isti dan. Božićno ludilo kreće!

8. SNOW BRIDE/SNJEŽNA MLADENKA (2013)

Zgodan razlog za gledanje: Katrina Law

https://www.instagram.com/p/BiABYlfD91B/

https://www.instagram.com/p/BfwTVO4jFtO

Greta (Katrina Law) je novinarka tabloida koji pokušava otkriti tajne slavnih osoba. Njezina je najnovija žrtva Ben Tannenhill koji je nedavno prekinuo s Klaire Sinclaire, čija je jedina misija u životu udati se za Tannenhilla pa se sada nabacuje Benovu bratu Jarrodu. Kada se Jarrod pojavi s Klaire, povrijeđeni Ben predstavi Gretu, koju je upravo spasio od smrzavanja u snijegu, kao svoju djevojku. Ona je presretna jer se našla usred priče i spremna razotkriti Bena kao arogantnog bogataša, ali stvari ne idu tokom koji je ona zamislila…

7. DECEMBER BRIDE/PROSINAČKA NEVJESTA (2016)

Zgodan razlog za gledanje: Jessica Lowndes

https://www.instagram.com/p/BnAfNMNF_YJ/

https://www.instagram.com/p/BnUEU_Nlx6G/

Lijepa kanadska glumica i pjevačica koju muškio dio gledateljstva pamti po seksi editorijalu iz FHM-a, u našem božićnom filmu tumači Laylu koja upadne u zamku uredske zafrkancije. Dogode se lažne zaruke i spoznaja da je najbolji prijatelj Laylina bivšeg zaručnika zapravo zaljubljen u nju.

6. CHRISTMAS MIRACLE/BOŽIĆNO ČUDO (2012)

Zgodan razlog za gledanje: Dan Payne

https://www.instagram.com/p/BiFetLBD86Y/

Joseph Wells i njegova žena Mary žele se razvesti. Složili su se da se nađu jedne večeri i provedu neko vrijeme zajedno sa svojim sinom koji ne zna za njihove planove o razvodu. Međutim, srušeno drvo blokira cestu pa Joseph i još nekoliko drugih vozača zaglave usred snježne oluje. Napuštena crkva je jedino sklonište koje je dovoljno blizu da se tamo sakriju do jutra. Stranci otkriju koliko su slični i shvate da čuda dolaze u raznim oblicima.

5. A ROYAL CHRISTMAS BALL/KRALJEVSKI BOŽIĆNI BAL (2017)

Zgodan razlog za gledanje: Tara Reid

https://www.instagram.com/p/Bnr977cnLH2/

39-godišnji neoženjeni kralj Charles nema pratilju za božićni bal, te se dosjeti potražiti djevojku u koju je bio zaljubljen na studiju u Americi. Kada je pronađe, sazna da se ona nikada nije udala, te da ima 17-godišnju kći, koja bi po svemu sudeći, zapravo mogla biti Charlesovo dijete, a to znači, princeza.

4. CHRISTMAS RENUION/BOŽIĆNI SUSRET (2015)

Zgodan razlog za gledanje: Denis Richards

https://www.instagram.com/p/Bjv4kGnBCYU/

Bivša supruga Charlieja Sheena koja se prije nekoliko mjeseci ponovno udala u filmu Božićni susret tumači izvršnu direktoricu izNew Yorka koja otkriva nepbično božićno iznenađenje kada naslijedi pekarnicu njezine tete. Međutim, pola pekarnice je prepušteno njezinom bivšem dečku…

3. COMING HOME FOR CHRISTMAS/KOD KUĆE ZA BOŽIĆ (2017)

Zgodan razlog za gledanje: Neal Bledsoe

https://www.instagram.com/p/0oOh8Pmbwa/

Lizzie organizira posljednju božićnu večeru na luksuznom imanju obitelji Marley. Nađe se između dva brata, nezainteresiranog Roberta i šarmera kipa, tu je još i njihova sestra Sloane, te baka Pippa koja ne želi prodati obiteljski dom. Uvučena u živote otuđene obitelji, Lizzie se skupa s njima počinje prisjećati pravog smisla Božića.

2. LUCKY CHRISTMAS/ SREĆA ZA BOŽIĆ(2011)

Zgodan razlog za gledanje: Elizabeth Berkley

https://www.instagram.com/p/qUsGxSSwIt/

https://www.instagram.com/p/BVRaivhlKgn/

Sjećate li se, a kako ne bi, filma Showgirls, iz 1995.godine? Zacijelo je jedan od razloga lijepih sjećanja i seksi glumica Elizabeth Berkley koju pamtimo i po jednoj od najvrućih scena tog vremena u filmu. Danas, s 44 godine izgleda jednako privlačno a u našem božićnom filmu Sreća za Božić u kojem glumi samohranu majku i talentiranu kuharicu koja nema sreće s muškarcima a ni s poslovima. No kada dođe Božić i ona kupi srećku, sve se promijeni

1. THE CHRISTMAS COTTAGE/OBITELJSKA KUĆA (2017)

Zgodan razlog za gledanje: Merritt Patterson

https://www.instagram.com/p/Bp2Y8T1lm14/

Vraćajući se kući sa koledža za jedan Božić, mladi umjetnik Thomas Kinkade shvati da je propao pokušaj promocije turizma u njegovom rodnom gradiću i da je njegova majka Maryanne na rubu jer može izgubiti obiteljsku kolibu koja je pod hipotekom. Inspiriran svojim mentorom Glenom koji živi u susjedstvu, Tom prihvati oslikati mural svog malog, idiličnog gradića. Uz Glenovu pomoć, Tom ne samo što će otkriti šta znači biti umjetnik, već će pomoći i svojim sugrađanima da otkriju pravo značenje Božića u ovoj nostalgičnoj, zabavnoj i toploj priči.

Pickbox vas časti!

Pickbox svim ljubiteljima božićnih filmova poklanja i besplatnu projekciju božićnog filma Djedica iza rešetaka (Get Santa) na Filmskom Adventu u Zagrebu u Kinu Europa. Svi ste pozvani na Pickbox film i druženje, 29. prosinca s početkom u 11 sati. Karte vas čekaju na blagajni Kina Europa. Povedite obitelj ili prijatelje i uživajte u pravom božićnom filmu.

Similar Posts