Guardians of the Galaxy Vol. 3 će vjerojatno biti James Gunnov posljednji film, a Vol.4 će imati novu ekipu

Guardians of the Galaxy Vol. 3 će vjerojatno biti James Gunnov posljednji film, a Vol.4 će imati novu ekipu

Jednom je objavljeno da James Gunn pomno nadgleda čitavu ploča kozmičkih filmova za Marvel Studios, a neizvjesno je koliko su se ti planovi promijenili nakon što ga je otpustio Disney. Srećom, ponovno je doveden za Guardians of the Galaxy Vol. 3, no njegova je budućnost u Marvelovom Filmskom Svemiru izvan toga misterija.

U improviziranim pitanjima i odgovorima s obožavateljima na Instagramu, Gunn je upitan je li Vol. 3 njegov posljednji Guardian film ili postoji li nada za još jedan film koji će se vrtjeti oko ovog ikoničnog tima.

“Vjerojatno je moj posljednji”, potvrdio je, “i vjerojatno posljednji s trenutnom ekipom. Ali nikad se ne zna!” Ako Gunn likovima da konačne završetke ili ih, ne daj Bože, ubije, onda to ima smisla za potencijalni Vol. 4 da se pohvali posve drukčijim popisom kozmičkih superheroja.

Međutim, vjerojatno je da Marvel Studios ove likove neće zauvijek ostaviti na polici, a Kevin Feige će se vjerojatno ponovno željeti vratiti u posao s Gunnom. Na žalost (ili na sreću), za filmaša, on će vjerojatno biti preuzet od strane Warner Bros. nakon The Suicide Squad.

Guardians of the Galaxy Vol. 3 za sada još uvijek nemaju datum izlaska, tako da je vjerojatno malo prerano za razmišljati kada bi Vol. 4 mogao doći u kina.

Druge je zanimalo i ovo...