Recenzija: Blockers (2018)

Pogledali smo novi komedija film, s Leslie Mann i John Cena u glavnim ulogama, Blockers. Našu recenziju filma Blockers pročitajte u članku. 

Datum izlaska filma:

06. travanj 2018.

Žanr filma:

Komedija

Redatelj:

Kay Cannon

Scenarist:

Brian Kehoe, Jim Kehoe

Glumci:

Leslie Mann, John Cena, Kathryn Newton

Radnja ukratko:

Troje roditelje pokušava zaustaviti svoje kćerke od seksa na maturalno veće.

Blockers (originalno nazvan The Pact) je nadolazeća Američka komedija, redatelja Kay Cannon i scenarista Eben Russell, Jon Hurwitz, Hayden Schlossberg, Brian i Jim Kehoe. Zvijezde filma su Leslie Mann, Ike Barinholtz, John Cena, Kathryn Newton, Graham Phillips, June Diane Raphael, Hannibal Buress i Sarayu Blue.

Moram priznati da što više Američkih komedija filmova gledam, to mi sve više i više liče jedna na drugu. Svaki puta, glupa priča, loša gluma i nekoliko urnebesnih smijehova u filmu od 90+ minuta.

Blockers je možda nešto iznad prosjeka, jer ovih par puta kada sam se nasmijao, zaista je bilo gotovo do suza, ali to nikako ne može popraviti ostalih 80tak vrlo loših minuta. Uz to, čak i tih par šala koje su sjele, su poprilično glupe.

Priča u filmu je toliko glupa, besmislena i vidi se iz aviona što će se izdogađati, zato što se ti zapleti i raspleti događaju u svakoj filmskoj komediji novijeg vremena (sva sreća za humoristične serije, koje su daleko kvalitetnije).

Također nije mi jasno u čemu je stvar da profesionalni kečeri u zadnje vrijeme prodaju film?! Film gdje glumi John Cena se reklamira kao nešto što bi moglo biti dobro, a kao glavni razlog gledanja filma svi, pa čak i u vrhu našeg članka piše, glumi John Cena! Pa nekoć kada je pisalo Hulk Hogan, znao si da je film zadnje smeće, iako sam kao klinac obožavao ga pogledati. A to je barem bilo zvučno i atraktivno ime, kakav John Cena!

Nema se tu što puno pričati, ako se želite nekoliko puta dobro nasmijati, a možete progutati blesavu priču i vrlo lošu glumu, pogledajte film, u ostalom Blockers zaobiđite.

Similar Posts