Lucasfilm navodno stavlja svoje Star Wars spin-off filmove na čekanje! - Svijet filma

Lucasfilm navodno stavlja svoje Star Wars spin-off filmove na čekanje!

Čini se kako zvijezde više nisu dobro posložene u udaljenoj galaksiji, pa nam tako stižu nove glasine o tome da Lucasfilm stavlja Star Wars spin-off filmove na led.
Prema Collider, Lucasfilm će napraviti pauzu sa svojim Star Wars spin-off filmovima, te se fokusirati na Star Wars IX i planiranu trilogiju koja ga slijedi. Izvještaj također donosi da antologijskog stila priče također više nisu u planovima ovog studija.

Lucasfilm navodno stavlja svoje Star Wars spin-off filmove na čekanje!

Collider također donosi da je Stephen Daldry navodni Obi-Wan Kenobi spin-off film bio u aktivnom razvoju, ali je sada mrtav, jer su mnogi koji su radili na njemu nastavili dalje. Kada već pričamo o otkazanim spin-off filmovima, moramo se dotaknuti i nedavno najavljenog James Mangoldovog Boba Fett spin-off filma, koji ima istu sudbinu kao i Obi-Wan.

Kada gledamo razloge ovih otkazivanja, jedan od glavnih je sigurno razočaravajuća zarada Solo: A Star Wars Story spin-off filma. Film je u prvom tjednu prikazivanja u Americi zaradio ‘samo’ $84.4 milijuna. Za neke filmove bi to bila poprilično dobra zarada, ali ne i za Star Wars film. Solo je do sada zaradio $341.9 milijuna diljem svijeta, ali i dalje zaostaje dosta za Rogue One, koji je zaradio $424 milijuna u istom vremenu.

Ipak ljubitelji mogu zadovoljno čekati Star Wars IX, kao i najavljenu novu filmsku trilogiju. Što mislite o ovom raspletu događaja? Želite li još Star Wars filmova u spin-off oblicima ili bi bili zadovoljni samo s ‘glavnim’ filmovima?

Similar Posts