Jon Bernthal se službeno vraća za The Walking Dead sezonu 9! - Svijet filma

Jon Bernthal se službeno vraća za The Walking Dead sezonu 9!

AMC  je službeno potvrdio da se Jon Bernthal vraća kao Shane u The Walking Dead sezoni 9. 

Nedavno je Jon Bernthal viđen na setu produkcije nadolazeće sezone AMC hit serije The Walking Dead. To je stvorilo glasine da bi se njegov lik, nekako mogao vratiti, a ostalo je hrpa pitanja kako će to biti moguće i ostvareno. Iako ostaje hrpa pitanja, Bernthalov povratak je sada i službeno potvrđen. Tako da spekulacije mogu početi.

Jon Bernthal se službeno vraća za The Walking Dead sezonu 9!

Jon Bernthal povratak u The Walking Dead sezonu 9 se očekuje da će biti vrlo kratak. I dok odnosi njegovog povratka, barem o tome kako se uklapa u ostatak serije, još uvijek nisu poznati, pretpostavlja se da će se Shane vratiti u nekim pogledima unazad ili nešto slično tome. S obzirom na to da je njegov lik ubijen u konfrontaciji s njegovim partnerom i nekoć najboljim prijateljem Rick Grimes (Andrew Lincoln), više manje je odbačeno da će se Shane vratiti u bilo kojem obliku trenutnog kontinuiteta serije.

Tempiranje njegovog povratka je vrlo interesantno. Andrew Lincoln, kako smo već najavili, će napustiti seriju tijekom devete sezone, što znači da Rick više neće biti glavni lik serije. To je vrlo interesantno ako znamo da je Rick i dalje živ i zdrav (relativno govoreći) u strip serijama na kojima je ova TV serija bazirana. Može li to značiti da će se Rick suočiti sa svojim demonima iz prošlosti prije nego napusti The Walking Dead? Čini se kako bi to vrlo lako mogao biti slučaj.

To neće biti prvi puta da se Shane Walsh vraća u seriji nakon svoje smrti. Tijekom događaja treće sezone, Shane je bio prisutan kao dio Rickove mašte u jednoj epizodi.

Njegov povratak se za sada može samo nagađati, ali svakako vrlo interesantna vijest za one koji i dalje prate seriju The Walking Dead.

Similar Posts