Marvel filmovi 2020. godine uključuju Black Widow & Eternals

Marvel filmovi 2020. godine uključuju Black Widow & Eternals

Marvel Studios će navodno izdati samo dva filma u 2020. godini, a oni bi prema glasinama trebali biti Black Widow i Eternals.
S obzirom na to koliko Kevin Feige i kompanija drže u tajnosti sve vezano uz iduću godinu, ne čudi što o 2020toj i Fazi 4 Marvel Filmskog Svemira ne znamo gotovo ništa. Spider-Man: Far From Home je trenutno u produkciji i trebao bi biti spreman za srpanj 2019. godine, ali osim toga, službeni detalji su misterija. Fanovi su ostavljeni da sami sastavljaju dijelove puzle.

I dok nikada nije službeno potvrđeno, vjerovalo se da je Guardians of the Galaxy Vol. 3 jedan od Marvel filmova koji je trebao doći 2020. godine. Međutim, otkaz James Gunnu je taj projekt gurnuo natrag i on je sada odgođen. Kao rezultat toga studi mora neke stvari drugačije posložiti, što je rezultiralo izbacivanjem jednog datuma izlaska. I dok fanovi iščekuju najave od Marvela o budućnosti poslije Avengers 4, čini se kako je sada određeno koji će filmovi biti u 2020. godini.

Povezano: Procurila slika iz ‘Avengers 4’ filma koja otkriva neke nove stvari!

Marvel filmovi 2020. godine uključuju Black Widow & Eternals

That Hashtag Show donosi da će Black Widow i Eternals biti dva Marvelova filma za 2020tu. Black Widow bi trebao prvi doći u kina u svibnju. Dok će Eternals doći šest mjeseci kasnije u studenom u slično vrijeme kao Doctor Strange i Thor: Ragnarok.

I dok je važno za zapamtiti da su to za sada još samo glasine, vjerojatnost za time je vrlo velika. Black Widow i Eternals su imali značajne razvoje ove godine, zapošljavajući redatelje. Cate Shortland će režirati dugo iščekivani solo film Natashe Romanov (koji bi mogao biti prequel) i mogao bi započeti snimanje sredinom iduće godine. Što se tiče Eternals, Chloé Zhao je dobila mjesto redateljice, ali za sada se ne zna puno više o tome. Ipak, očekujemo dobiti neke nove informacije u bližoj budućnosti, jer bi Eternals morali započeti sa snimanjem iduće godine kako bi bili spremni za očekivani datum. Čini se kako osim ta dva filma neće biti drugih Marvel filmove 2020. godine. Black Panther 2 se sada pomiče prema naprijed, ali produkcija će mu započeti tek kasno u 2019. godini ili početkom 2020. godine.

Očekujemo da Marvel uskoro počne s prekidom šutnje i pravljenjem hypea za Avengers 4, te njegovu pripremu  Captain Marvel. Sve najave za Fazu 4 teško da će doći prije sljedećeg ljeta, najvjerojatnije na San Diego Comic-Conu.

Similar Posts