Marvel potvrdio jednu Lokijevu teoriju

Kako donosi io9, Marvel je službeno potvrdio jednu interesantnu fanovsku teoriju o Lokiju. 
Moguće je da Thorov mlađi brat Loki nije samostalno toliko ogorčen na svog starijeg brata i Avengerse, koliko je pod utjecajem Sceptera.

Evo i službenog nadograđenog opisa majstora manipulacije:

“Nudeći Bogu Nestašluka dominaciju nad voljenom Zemljom njegovog brata, Thanos je zahtijevao Tesseract. Kako bi to lakše ostvario, darovan mu je Scepter koji se ponašao kao uređaj za kontrolu uma, s kojim bi Loki lakše mogao manipulirati drugima. Bez njegovog znanja, Scepter je također manipulirao njime, povećavajući njegovu mržnju prema bratu i stanovnicima Zemlje.”

Loki je navodno završio svoje prikazivanje na velikom platnu u Avengers: Infinity War, ali ako uzmemo u obzir da je jedan od glavnih likova koji će dobiti svoju seriju na Disney+ platformi, možemo se nadati da je nekako i preživio. U Avengers: EndGame sve je moguće.

Navodno, čak je i Loki postao plijenom Mind Kamena, koji se nalazio unutar Sceptera koji je Loki koristio u The Avengers. Kamen, koji je trebao imati utjecaj nad drugima, također je imao utjecaj nad Lokijem, što ga je pretvorilo u velikog negativca u originalnom Thor filmu, kao i glavnog negativca u Joss Whedonovom The Avengers filmu iz 2012. godine.

To nije nešto što je službeno rečenu ni u jednom dosadašnjem filmu, ali ako uzmemo da je Marvel to službeno objavio na svojoj stranici, to bi moglo biti nešto što će se spomenuti ili biti od važnosti u Avengers: EndGame ili u nadolazećoj Loki solo seriji na Disney+, koja će biti napravljena pod Marvel Studios banerom. Morat ćemo još malo pričekati dok saznamo, ali bit će zanimljivo vidjeti kako će Loki možda ponovno pobjeći iz kandža smrti u Marvelovom Avengers 4 filmu koji nam dolazi u kina 26. travnja 2019. godine.

Similar Posts