pirates of the caribbean

Johnny Depp se najvjerojatnije neće vratiti kao Jack Sparrow u Pirates of the Caribbean reboot filmu

Disney je usred razmišljanja o Pirates of the Caribbean reboot filmu, ali čini se da će mu faliti jedan vrlo važan sastojak, Johnny Depp.

Originalni Pirates of the Caribbean scenarist Stuart Beattie je snažno nagovijestio da Johnny Depp više neće biti povezan s franšizom.

Johnny Depp je posljednjih godina često u vijestima, a od toga su samo nekoliko puta bile pozitivne stvari. Njegovo uključivanje u film Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald je naišlo na veliko ne odobravanje zbog nedavnih optužbi za kućno nasilje od njegove bivše žene, Amber Heard. Dodatno, Depp je dao neke poprilično bizarne intervjue, uključujući priču o snimanje Titanic remake filma u svojoj kadi.

Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest (2006)

U novom intervju Stuart Beattie nije potvrdio niti opovrgnuo da je Johnny Depp dobio otkaz iz Pirates of the Caribbean franšize kao Jack Sparrow, ali čini se kako je upravo tako. Kada je upitan misli li da je Depp završio s franšizom, Beattie je kimao glavom i imao je ovo za reći.

“Mislim da je imao odličan put. Očigledno, on je napravio tog lika svojim i postao je lik po kojem je on najpoznatiji sada.”

Beattie je izjavio da je jako sretan kako je Pirates of the Caribbean franšiza postala popularna, kao i s Johnny Deppovom karijerom, dodavši da mu je to najpoznatija uloga u karijeri.

Čini se kako će Pirates of the Caribbean franšiza dobiti reboot. Studio navodno želi da scenaristi Deadpool filma, Rhett Reese i Paul Wernick preuzmu franšizu. U svakom slučaju, čini se kako bi Johnny Depp svakako bio udaljen. Studio je nedavno otpustio redatelja Guardians of the Galaxy, James Gunna, zbog kontroverznih tweetova, tako da nije vjerojatno da bi Depp bio još dugo poželjan u Disneyju.

Johnny Depp je imao odlično putovanje kao Kapetan Jack Sparrow, ali nakon pet filmova i petnaest godina, čini se kako je to putovanje završilo. Prošlogodišnji Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales je zaradio $794 milijuna diljem svijeta, što je druga najgora zarada franšize. I dok je ta brojka vrlo dobra za gotovo svaku drugu franšizu, smatra se da su smanjeni interes, kao i Deppovi problemi izvan kamera glavni razlog mogućeg reboota franšize.

Na kraju, Stuart Beattie vjeruje da će Johnny Depp mnogima i dalje biti Jack Sparrow, te da će još godinama posjećivati dječje bolnice kao lik kojega mnogi vole. I dok je već prije Pirates of the Caribbean Depp bio smatran velikom zvijezdom, ova franšiza mu je donijela još veći slavu, kao i jako puno novac, koje se čini da je već potrošio. Bit će interesantno vidjeti kuda će Deppova karijera nakon njegovog ‘pada’ ići, iako je on već potvrdio da se vraća za Fantastic Beasts 3.

Similar Posts