Trailer: General (2019)

Trailer: General (2019)

Stigao je prvi službeni trailer za dugoočekivani film General koji je izazvao neviđen interes domaće publike.

Datum izlaska filma General:

05. kolovoz 2019.

Žanr:

Biografija, drama, povijesni

Redatelj:

Antun Vrdoljak

Scenarist:

Nenad Ivankovic, Antun Vrdoljak

Glumci:

Goran Visnjic, Mustafa Nadarevic, Tarik Filipovic

Radnje ukratko:

Film prati život Hrvatskog ratnog heroja generala Ante Gotovine.

Trailer: General (2019)

Od kada je najavljeno prikazivanje filma ‘General‘, Antuna Vrdoljaka već od 05. kolovoza, simbolično, na Dan domovinske zahvalnosti, na društvenim mrežama ne prestaju komentari  koji dokazuju izniman interes publike za najiščekivanijim hrvatskim filmom svih vremena.

Kinoulaznice su u prodaji od prošlog tjedna a najveći je interes za film o životu generala Ante Gotovine upravo na područjima Zadarske, Šibensko-kninske i Splitsko-dalmatinske županije.

U traileru se može vidjet da je film raskošne produkcije koju hrvatska kinematografija do sada nije vidjela. ‘General’ se snimao na autentičnim lokacijama na kojima je bila prisutna i Hrvatska vojska koja je pomogla realizaciji filma i tehnikom i ljudstvom.

Uz vrlo emotivnu ali i napetu radnju te kvalitetnu produkciju, publiku privlači i snažna glumačka postava. U naslovnoj ulozi je naša holivudska zvijezda Goran Višnjić, a uz u filmu igraju i Mustafa Nadarević u ulozi generala Janka Bobetka, Tarik Filipović kao general Davor Domazet Lošo, Boris Svrtan kao general Ante Roso, a tu su i Armand AssanteBorko Perić, Marijana Mikulić, Sreten Mokrović, Rene Bitorajac, Nataša Janjić, Goran Navojec te mnogi drugi. ‘General’ je film u kojem su svoje posljednje uloge odigrali velikan Ivo Gregurević te mladi talentirani glumac Robert Budak.

‘General’ je nastao u koprodukciji tvrtke Kiklop film i HRT-a, a podržan je od strane Hrvatskog audiovizualnog centra.

U distribuciju kreće pretpremijerno od ponedjeljka 05. kolovoza, a svoju kinoulaznicu možete nabaviti na blagajnama kina, putem iCineStar aplikacije ili online na bit.ly/General_HR .

Trailer filma General:

Druge je zanimalo i ovo...