Mark Ruffalo nije siguran hoće li se Hulk vratiti u Marvelov Filmski Svemir

Mark Ruffalo nije siguran hoće li se Hulk vratiti u Marvelov Filmski Svemir

Mark Ruffalo nema pojma hoće li se Hulk vratiti u budućnosti Marvelovog Filmskog Svemira. Ruffalo je glumio Brucea Bannera (i njegov zeleni alter ego) od prvog MCU udruživanja u filmu The Avengers iz 2012. godine. Od tada, on se pojavljivao u svim Avengers filmovima, te je imao gostujuću ulogu u Thor: Ragnarok, i kratko pojavljivanje u post kredit sceni filma Iron Man 3. Unatoč tim ponavljajućim ulogama u većim serijama, Ruffaloov Hulk nikada nije dobio svoj vlastiti film.

Zanimljiva je povijest Hulka na velikom platnu. Nakon manje voljene adaptacije Ang Leeja 2003. godine, lik je postao drugi MCUov film ikad, The Incredible Hulk iz 2008. godine. U tom ga je filmu glumio Edwarda Nortona, ali on je zamijenjen Ruffalom nakon objavljivanja filma, zamjena koja i dalje ostaje pomalo misteriozna. Otada je Ruffaloov Hulk prilično putovao. Nakon što se borio za pronalaženje ravnoteže između svoje dvije polovice u filmu The Avengers i Age of Ultron, Hulk je nestao sve do Ragnaroka, gdje je otkriveno da je bio 100% Hulk godinama. Nakon toga, Hulk se borio s Thanosom, a zatim potpuno nestao, prije nego što se pomirio s Bannerom u spojenoj osobnosti profesora Hulka, kao što je vidljivo u Avengers: Endgame.

Tijekom intervjua na Graham Norton Showu (prema comicbook.com), Ruffalo je priznao da je u mraku o tome odakle Hulk ide odavde. Na pitanje hoće li se vratiti franšizi rekao je: “Ne znam. Tko zna, zaista, trebalo je to biti gotovo, i to je trebao biti kraj.” “Ono” se ovdje odnosi na Avengers: Endgame, u kojima su junačke žrtve Black Widow i Iron Mana spasile svemir, a Captain Amerika se odrekao svog štita kako bi živio svoj život s Peggy Carter. Iako su mnogi likovi u filmu dobili konačne završetke, s druge strane, Hulk je još uvijek vrlo velik dio MCU-a koji je u tijeku.

Osim možda još jednog iznenađenja, poput Ragnaroka, čini se da nema trenutnih planova da Hulka vrate u svemir. Marvel je najavio punu ploču filmova i TV serija dobro u 2022. godinu koja uključuje nastavke za likove poput Thora, Black Panther i Captain Marvel, nove početke franšiza poput The Eternals i Blade, pa čak i dugo očekivani solo film za Black Widow. Jedino mjesto na kojem se trenutačno ima smisla vratiti Bruce Banner je predstojeća She-Hulk serija, ali zasad nisu poznati detalji pojedinosti.

Ali najveća nepoznanica u ovom trenutku je kako će MCU postupati sa svojim budućim skupinama, odluka koja će vjerojatno biti presudan faktor u potencijalnom povratku Hulka. Trenutačno nema razloga za nastavak putovanja Bannera i Hulka, a sa svim njegovim najbližim prijateljima bilo mrtvih, u mirovini ili istražujući svemir, nema puno razloga da ga itko pozove. Ono što je Hulku tada potrebno, jest sljedeća velika prijetnja gdje novi Avengeri nemaju drugog izbora nego da ga vrate, ali tko zna koliko će trebati da MCU izgradi to.

Similar Posts