UFC borac Francis Ngannou će imati glumački debi u 'Fast & Furious 9'

UFC borac Francis Ngannou će imati glumački debi u ‘Fast & Furious 9’

Francis Ngannou, trenutno drugi po redu UFC borac u teškoj kategoriji, imat će svoj debi kao glumac u nadolazećem devetom nastavku akcijskog serijala Fast & Furious.

Poznata je situacija da producenti Fast & Furious serijala vole davati uloge glumcima koji imaju ili vrlo veliku količinu mišićne mase ili su vrhunski poznavatelji borilačkih vještina (ili i jedno i drugo). Još otkako se serijalu u petom nastavku pridružio bivši hrvač Dwayne The Rock Johnson, mišića u ovom serijalu nikad dosta. Tako smo u šestom nastavku gledali bivšu MMA borkinju i glumicu Ginu Carano, a onda u sedmom i tada neporaženu UFC prvakinju, a sada WWE hrvačicu Rondu Rousey. Također, u trenutno posljednjem filmu serijala, spin-offu Hobbs & Shawsmo u malim ulogama vidjeli i profesionalne hrvače Nathana Jonesa i Romana Reignsa.

U nadolazećem devetom nastavku će se sada priključiti još jedan profesionalni hrvač, od prije najavljeni John Cena, a sada je služben i Francis Ngannou, koji je trenutno drugoplasirani UFC borac u teškoj kategoriji. Nije poznato u kakvim će se ulogama naći te dvije novopridošlice serijalu. Ngannou je vijest potvrdio na svom twitter profilu, a ovo će mu biti debi kao glumcu.

Iako nam možda može izgledati čudno što je posao dobio netko bez ikakvog glumačkog iskustva, činjenica je da je ovo vrlo dobar marketing za američko tržište jer za UFC, WWE i ta slična borilačka događanja u SAD-u uvijek traži karta više. S obzirom da je snimanje filma već u osmom snimajućem tjednu, a Ngannou nije bio toliko unaprijed najavljen kao John Cena, za pretpostaviti je da će imati puno manju ulogu od Cene, a u tom slučaju je dobra stvar što se Cena, za razliku od Ngannoua već uspio koliko-toliko afirmirati u glumca (Bumblebee, Fighting with my Family).

Poznato je da se serijalu vraćaju i glavni glumci Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Ludacris i Nathalie Emmanuel, a služben je i povratak negativke iz prošlog nastavka, Charlize Theron, te Helen Mirren koju smo prije nekih dva tjedna gledali u Hobbs & Shaw. Također, u redateljski stolac se vraća Justin Lin.

Fast & Furious 9 se trenutno snima, a u kinima ga očekujemo 22. svibnja 2020.

Similar Posts