MCU Spider-Man 3 dobio službeni naslov!

MCU Spider-Man 3 dobio službeni naslov!

Marvel Studios i Sony Pictures naporno su radili na pripremi jednog od najvećih filmova u MCU-ovoj fazi 4 sa Spider-Manom ​​3. Treća samostalna avantura Toma Hollanda trebala bi otvoriti vrata cijeloj naraciji Marvel Studiosa s najavljenim dodacima: Benedict Cumberbatch kao Doctor Strange, Tobey Maguire i Spider-Men Andrewa Garfielda i više od šačice zlikovaca iz prošlih Spider-Man franšiza (to je zasad još navodno).

Iako su glasine i priče ovaj Spidey threequel zadirkivali kao jednu od najvećih priča u povijesti MCU-a, glavna tajna oko ovog filma jest njegov neotkriveni naslov. Nakon što je seriju započeo s Homecoming i Far From Home, jedino što se znao za treći film je da će sadržavati “home”.

Obožavatelji i novinari teoretizirali su kakav će ovaj naslov biti, a hype se brzo povećava nakon što su tri objave na Instagramu zvijezda Spider-Mana 3 zadirkivale vlastite naslove zajedno s prvim službenim slikama iz filma. Srećom, sav taj hype napokon je doveo do otkrića što su MCU fanovi mjesecima čekali: službeni naslov …

Službeni post na instagramu Toma Hollanda potvrdio je da je naslov trećeg MCU filma o Spider-Manu – SPIDER-MAN: NO WAY HOME!

Similar Posts