Deadpool 2, New Mutants, Gambit - promijenjeni datumi izlazaka! - Svijet filma

Deadpool 2, New Mutants, Gambit – promijenjeni datumi izlazaka!

Foxovi X-Men spin-off filmovi Deadpool 2, New Mutants i Gambit imaju nove datume izlazaka!

THR donosi da će ‘Deadpool 2’ film ranije doći u kina nego što je prethodno bilo najavljeno. Tako će se taj film sada naći u kinima 18. svibnja, umjesto 01. lipnja kada je trebao doći, što ga sada suprotstavlja Sony Pictures ‘Slenderman’ i tjedan dana prije ‘Solo: A Star Wars Story’.

Deadpool 2, New Mutants, Gambit - promijenjeni datumi izlazaka!

Sljedeći na redu, New Mutants, koje je FOX prije najavio za 13. travanj ove godine, sada su pomaknuti za 22. veljače 2019 godine! Mnogi predviđaju da će se dogovor FOX – Disney odobriti ili odbiti unutar 12 mjeseci, a time je poprilično nejasno što će biti s filmom New Mutants ako dogovor bude završen prije njegovog izlaska.

I posljednji, Gambit, je premješten s 14. veljače 2019 godine na 07. lipanj 2019 godine. Također je danas došla i vijest da je redatelj Gambita, Gore Verbinski, dao otkaz na svojoj poziciji redatelja tog, nadolazećeg filma, dok je Channing Tatum i dalje povezan s glavnom ulogom u filmu. THR donosi razmišljanja da će film bolje proći kao ljetni Marvelov hit film, a ne kao rani film u godini. Opet, potpuno je nejasno što će se dogoditi ako do dogovora između FOX – Disney dođe prije početka Gambit filma.

Vrlo vjerojatno su razlozi ovih mijenjanja datuma dogovori između FOX i Disney. Deadpool 2 je veliki hit, pa vrlo vjerojatno Disney ne želi konkurenciju praviti nekim svojim filmovima, kada bi se i ovaj uskoro trebao naći u njihovom vlasništvu. S druge strane, New Mutants je najavljen kao R-Rated horor film, nešto čemu Disney obično nije sklon, iako su najavili da ih to u budućnosti neće sprječavati u pravljenju takvih filmova. Što se Gambita tiče, taj film je jako dugo u produkciji i mislim da ga jedino Disney može spasiti inače je osuđen na propast, izašao ili ne.

Druge je zanimalo i ovo...