Fantastic Beasts nastavak - mali Teaser Trailer, naslov filma, glumačku ekipu i dio priče - Svijet filma

Fantastic Beasts nastavak – mali Teaser Trailer, naslov filma, glumačku ekipu, dio priče i Datum Izlaska!

Upravo je stiglo iz Warner Bros. hrpa detalja za Fantastic Beasts nastavak, koji uključuju teaser trailer u obliku pomične slike u kojoj možemo vidjeti sve ‘glavne’ glumce (uključujući Jude Law kao mladog Albus Dumbledore i novi pogled na Johnny Deppovog Gellert Grindelwald), te su otkrili i dio radnje filma. 

Službeni naziv filma je Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald!

Evo i slike filmske ekipe, koja je, normalno, pomična i u stilu Čarobnjačkog svijeta (Daily Prophet) – Teaser Trailer:

To je Jude Law kao zgodni mladi Albus Dumbledore na kraju lijevo, držeći veliki razmak između sebe i svog prijatelja/protivnika Grindelwald. Pomalo iznenađujuće Grindelwald izgleda potpuno identično kao kada smo ga vidjeli na kraju filma Fantastic Beasts.

A evo i službene radnje filma, koja uz opise likova sadrži neke dijelove koji još nisu potvrđeni:

“Na kraju prvog filma, snažni Mračni čarobnjak Gellert Grindelwald (Depp), je zarobljen od MACUSA (Magical Congress of the United States of America), uz pomoć Newt Scamander (Redmayne). Ali, ispunjavajući svoju prijetnju, Grindelwald je pobjegao iz zatvoreništva i od tada skuplja sljedbenike, mnoge koji ne znaju njegov istinski plan: podignuti čistokrvne čarobnjake da vladaju svima koji ne posjeduju magiju. U nastojanju da spriječi Grindelwaldove planove, Albus Dumbledore (Law) zapošljava svog bivšeg studenta Newt Scamander, koji pristaje pomoći, nesvjestan opasnosti koje stoje pred njime. Linije se podvlače kada se ljubav i lojalnost stavlja na test, čak i među najboljim prijateljima i obitelji, u sve više podijeljenom čarobnjačkom svijetu. ”

Jude Law glumi mladog ALBUS DUMBLEDORE, Ezra Miller se vraća kao zagonetni CREDENCE, Claudia Kim kao MALEDICTUS, Zoe Kravitz glumi LETA LESTRANGE, Callum Turner kao THESEUS SCAMANDER, Katherine Waterston se vraća kao TINA GOLDSTEIN, Eddie Redmayne se također vraća kao NEWT SCAMANDER, Dan Fogler reprizira svoju ulogu JACOB KOWALSKI; Alison Sudol reprizira QUEENIE GOLDSTEIN, te Johnny Depp koji se vraća kao snažni Mračni čarobnjak GELLERT GRINDELWALD.

Datum izlaska filma je 16. studeni 2018 godine!

Similar Posts