Conan the Barbarian - TV serija u izradi!!! - Svijet filma

Schwarzenegger se želi vratiti kao Kralj Conan

Možda se ne bi trebali previše nadati, ali Arnold Schwarzenegger i dalje želi napraviti film The Legend of Conan, ili je to barem bio naziv filma u nekom trenutku. U svakom slučaju, to bi bio treći Conan film u kojem bi imali prilike vidjeti legendarnog glumca kako se vraća kultnoj ulozi desetljećima kasnije u nekom smislu “Old Man Conan” priče. I dok ovaj projekt nema službeno nikakve najave, koliko znamo, Schwarzenegger je i dalje jako zainteresiran.

Marvel je nedavno izdao svoje prvo izdanje novog Conan the Barbarian #1, koje dolazi od Jason Aaron (The Mighty Thor) i Mahmud Asrar (All-New, All-Different Avengers). Arnold Schwarzenegger je na Twitteru podijelio uzbuđenje i ljubav prema tom stripu, koje ga prikazuju u slavnim danima kao Conana na naslovnici. Na kraju videa, nakon što je bio oduševljen stripom, Arnold Schwarzenegger je imao ovo za reći.

“To je film koji sam želi napraviti dugo vremena. Učinimo to.”

71-godišnji glumac se čak vidi kako sjedi na prijestolju u videu, što pomaže oslikati sliku o tome kako bi bilo vidjeti Conan sve ove godine kasnije, nakon vladanja desetljećima. Proteklih nekoliko godina on to naziva “Conan the Conqueror” i to opet radi na videu. Prije nekoliko godina opisao je radnju za film kako slijedi.

“Conan the Conqueror, gdje sjedim na prijestolju godinama i godinama, desetljećima, i onda odjednom, dolazi vrijeme kada me žele zbaciti. Tako će ta priča biti ispričana i taj će film biti gotov.”

Conan the Barbarian - TV serija u izradi!!! - Svijet filma

Chris Morgan, poznat po svom radu na Fast and Furious franšizi, napisao je scenarij, barem onaj jedan koji se neko vrijeme protezao po filmskom svijetu. Nažalost, izgleda da je studio imao druge ideje, a film nikada nije započeo produkciju. Budžet, među ostalim, navodno je stao na put. Međutim, želja je još uvijek tu i ako itko može pogurati ovaj projekt u postojanje, to je Arnold Schwarzenegger. On će uskoro glumiti Terminatora po peti puta. Zašto mu ne onda dopustiti glumiti Conana po treći puta? Na kraju, Hollywood zadnjih godina daje zeleno svijetlo mnogim dugo očekivanim nastavcima.

Arnold Schwarzenegger je započeo tu ulogu vrlo rano u svojoj karijeri filmom Conan the Barbarian (1982). Njega je pratio film Conan the Destroyer (1984) i u to vrijeme, zahvaljujući Terminatoru, njegova karijera je otišla uzlaznom putanjom. I tako je Conan franšiza pomalo otišla u zaborav. Ali možda sada kada je pri kraju snimanja Terminator 6 i u međuvremenu se oporavio od srčanog udara, bi mogao pronaći načina napraviti ovo.

Nemojte zaboraviti pogledati video s Arnold Schwarzeneggerovog Twitter profila ispod

Similar Posts