Captain Marvel - započinje snimanje u 2018 godini

Captain Marvel (2019) – prve slike iz filma

Donosimo vam prvih 10 slika (plus naslovnicu EW) iz nadolazećeg Marvel film i prvog sa solo ženskom superheroinom, Captain Marvel!

Datum izlaska filma Captain Marvel:

08. ožujak 2019

Žanr filma:

Akcija, avantura, sci-fi, superhero

Redatelj:

Anna Boden, Ryan Fleck

Scenarist:

Anna Boden, Gene Colan, Ryan Fleck

Glumci:

Gemma Chan, Brie Larson, Lee Pace

Radnja ukratko:

Carol Danvers postaje jedna od najjačih heroja u svemiru, kada je Zemlja uhvaćena usred galaktičnog rata između dvije izvanzemaljske rase.

Pridružite nam se u grupi Marvel & DC Balkan

Captain Marvel - započinje snimanje u 2018 godini

Captain Marvel je nadolazeći Američki superhero film, pravljen prema liku iz Marvel stripova, Carol Danvers / Captain Marvel. Napravljen od Marvel Studios i distribuiran od Walt Disney Studios Motion Pictures, ovo će biti 21 film u Marvel filmskom svemiru (MCU). Scenaristi i redatelji filma su Anna Boden i Ryan Fleck, s Meg LeFauve, Nicole Perlman, Geneva Robertson-Dworet, Liz Flahive i Carly Mensch koji su pridonijeli pisanju scenarija. Zvijezde filma su Brie Larson u glavnoj ulozi, zajedno sa Samuel L. Jackson, Ben Mendelsohn, Djimon Hounsou, Lee Pace, Lashana Lynch, Gemma Chan, Algenis Perez Soto, Rune Temte, Mckenna Grace, Clark Gregg i Jude Law

Na šok i iznenađenje (možda kod nekih i razočaranje) prvi ženski Marvel solo film neće biti Black Widow, već Captain Marvel, ali nakon post scena filma Avengers: Infinity War, ovaj film postaje jedan od najiščekivanijih u cijelom nadolazećem MCU svemiru.

Malo toga je poznato o Captain Marvel filmu, ali ono što znamo je da će heroinu filma glumiti Oscarovka Brie Larson, dok su redatelji filma Ryan Fleck i Anna Boden.

Film će biti smješten u 90te i u filmu će glumiti Nick Fury – s OBA oka – te će glavni negativci biti klasični stripovski Skrulls. Također je poznato da će i Guardians of the Galaxy negativac Ronan imati ulogu u filmu, što može nagovijestiti Skrull-Kree rat.

U nastavku pogledjte prve slike iz Captain Marvel filma

Captain Marvel (2019) - prve slike iz filma

Similar Posts