Trailer: X-Men: The New Mutants (2018)

New Mutants film seli na Hulu!

Novi X-Men film New Mutants već dugo vremena je odgađan, a kako se sada čini neće niti doći na velike ekrane, nego će preseliti na Hulu!
Josh Booneov X-Men horor film New Mutants je trebao doći u kina 13. travnja 2018. godine – što je za referencu samo tjedan dana nakon izlaska filma A Quiet Place. Onda je film pomaknut za 10 mjeseci na 22. veljače 2019. godine i rečeno je da prolazi velika dodatna snimanje, najviše kako bi se dodao još jedan novi lik. Fox je nakon toga odgodio New Mutants za novih šest mjeseci na 02. kolovoza 2019. A danas nam stižu vijesti da je film ponovno odgođen… i moguće da će izaći u listopadu na Hulu streaming platformu.

Iako ova objava stiže od jedne osobe s Twittera, imena Scott Bechtel, za koga zaista ne znamo tko je, njegovu priču podržavaju neki veliki filmski portali poput MovieWeb i Joblo.

Trailer: X-Men: The New Mutants (2018)

Evo što je Bechtel točno napisao:

“Upravo sam čuo glasinu kroz vinovu lozu. #newmutants će ponovno biti odgođeni. Fox & Boone se teško nose s ovim gotovo završenim projektom. Nadaju se pustiti ga početkom studenog. Ali… Fox se i dalje nada pustiti #newmutants u listopadu na Hulu. Oni se i dalje pokušavaju dogovoriti koja metoda bi imala veću povratnu vrijednost za inače u startu mrtav film.”

Ponovno, ne znamo koliko je ova informacija istinita ili ne, međutim, ovo se čini kao da ima smisla. Pogotovo ako znamo da je i Netflix znao uzimati neželjene filmove i stavljati ih na svoju mrežu (The Cloverfield Paradox, Annihilation), a moguće je i da Hulu želi krenuti istim koracima. Koji god razlog Hulu imao da uzme ili ne uzme ovaj film, razlog za ovo novo odgađanje je taj što im je vrlo teško ponovno okupiti glumačku ekipu za snimanje, a najveći problem dolazi od Anya Taylor-Joy. Ona i njezini ljudi nisu sretni što moraju ponovno potrošiti toliko vremena na snimanje.

Ako ovaj film ikada izađe, New Mutants će nas upoznati s:

“različitim kadrom tinejdžera koji se pokušavaju nositi sa svojim supermoćima. Ovi novi mutanti se nalaze zarobljeni u tajnom postrojenju protiv svoje volje i moraju se boriti s opasnostima njihovih moći, kao i grijeha njihove prošlosti.”

Redatelj filma New Mutants je Josh Boone (The Fault in Our Stars) prema scenariju koji je on napisao zajedno s Knate Lee prema stripovskoj seriji od Chris Claremont i Bob McLeod. Simon Kinberg, Karen Rosenfelt i Lauren Shuler Donner producirali su film u kojem glume Anya Taylor-Joy, Maisie Williams, Charlie Heaton, Henry Zaga, Blu Hunt i Alice Braga.

Kao što možete očekivati, nitko živ nema pojma kada će ovaj film izaći, ali kada saznamo nešto više, izvijestit ćemo vas.

Similar Posts