The Suicide Squad trailer postao najgledaniji trailer s oznakom R ikad

The Suicide Squad trailer postao najgledaniji trailer s oznakom R ikad

Warner Bros. i DC film The Suicide Squad postavio je novi globalni rekord kao najgledaniji trailer s oznakom R u prvih tjedan dana. Studio je 26. ožujka objavio prvi trailer ispunjen krvlju i psovkama, otkrivajući nove poglede na skupinu negativaca Ricka Flaga (Joel Kinnaman) koji odlaze u misiju koja će ih vjerojatno doći glave: Harley Quinn (Margot Robbie), Bloodsport (Idris Elba), Peacemaker (John Cena), Polka-Dot Man (David Dastmalchian) i King Shark (glas Sylvestera Stallonea) – i koji svi imaju okidač da ih Amanda Waller (Viola Davis) ne raznese u komadiće. Gunn se sa ovim početnim uspjehom pohvalio i na twitteru.

The Suicide Squad otpuhao je nedavni rekord koji je postavio Mortal Kombat iz Warner Bros. Picturesa – krvava adaptacija franšize borilačkih videoigara. Trailer samo za odrasle Mortal Kombata redatelja Simona McQuoida u prvom je tjednu upisao 116 milijuna pregleda, prema nedavnom izvješću, prelazeći četverodnevne rekorde koje su postavili Logan (objavljeno 2017.) i Deadpool 2 (objavljen 2018.).

Za razliku od prethodnika u režiji Davida Ayera koji je bio PG-13, Gunnov film o timu kostimiranih i potrošnih superzlikovaca koji preuzimaju “samoubilačke misije” u zamjenu za smanjene zatvorske kazne ima ocjenu R. Osim proširenog vokabulara (ajmo to tak reć), u filmu se može očekivati u dosta krvi prvenstveno zahvaljujući liku King Sharka.

Similar Posts