Trailer: Stargirl (2020-)

Trailer: Stargirl (2020-)

Stigao je prvi trailer za nadolazeću DC seriju Stargirl.

Datum premijere: proljeće 2020.

Žanr: Superhero, drama

Kreator: Geoff Johns

Glumačka postava: Brec Bassinger, Luke Wilson, Anjelika Washington, Yvette Monreal

Sinopsis: Srednjoškolka Courtney Whitmore otkriva snažno kozmičko žezlo i, nakon što je saznala da je njezin očuh nekada bio heroj, postaje inspiracija za novu generaciju superheroja.

Trailer: Stargirl (2020-)

Streaming platforma DC Universe koja je stvorila serije Titans Doom Patrol, po prvi put udružuje snage sa CW mrežom koja stoji iza popularnog Arrowverse svemira kojeg trenutno čini čak šest DC serija. Suradnja ove dvije kuće dovela je do nove superhero serije Stargirl koju ćemo od idućeg proljeća moći gledati na obje platforme.

Stargirl smo kao heroinu u CW Arrowverseu upoznali već ranije u seriji Legends of Tomorrow kada su se naslovni putnici kroz vrijeme u ’40ima susreli sa Justice Society of America, a jedan od njegovih članova je bila i ta inkarnacija Stargirl koju je u samo tri epizode glumila gostujuća glumica Sarah Grey.

Sada nam dolazi nova inkarnacije ove mlade heroine, koju će glumiti Brec Basinger. Najavljeno je da će Brec kao Stargirl prvo debitirati u Arrowverse crossoveru Crisis on Infinite Earths koji je sinoć završio sa svojim trećim dijelom (epizodom), a na posljednja dva dijela ćemo morati čekati do 14. siječnja. Iako, zahvaljujući cameu Jason Todda iz serije Titans Crisisu sada znamo da su Arrowverse i DC Universe na nekoj razini povezani, nije povezano hoće li Stargirl i nakon crossovera biti aktivni dio Arrowversea ili će biti samo sa strane sa svojom pričom, kao što je do sada bio Black Lightning koji se također pojavio u Crisisu, iako prije njega nije imao službene poveznice sa Arrowverseom. Ipak, to što su se DCU i CW ovdje odlučili za suradnju sigurno nešto znači.

Stargirl će biti dostupna i na DCU, i na CWu, a premijera se očekuje sljedećeg proljeća.

Trailer serije Stargirl:

Similar Posts