‘Alita: Battle Angel’ – stigle prve reakcije na film

Stigle su prve reakcije za nadolazeći SF film, od redatelja Robert Rodriguez i scenarista James Cameron, Alita: Battle Angel.

Do izlaska filma Alita: Battle Angel je ostalo nešto malo više od mjesec dana, ali čini se kako su neki kritičari imali prilike vidjeti film ranije. Na društvenim mrežama, podijelili su svoja mišljenja, a ona su znatno optimističnija nego se možda očekivalo.

Radnja filma ‘Alita: Anđeo borbe’ je smještena nekoliko stoljeća u budućnost, u gradu Iron City, u kojem napuštenu Alitu u besvjesnom stanju pronalazi suosjećajni cyber-liječnik Ido koji je dovodi u svoju kliniku. Kada se Alita probudi, ne sjeća se tko je, niti prepoznaje svijet u kojem se nalazi. Aliti je sve novo, svako iskustvo joj je prvo. Dok uči navigirati svojim novim životom i ulicama Iron Cityja, Iro je pokušava zaštititi od njezine misteriozne prošlosti, dok joj njezin novi prijatelj s ulice, Hugo, pokušava pomoći da se sjeti svoje prošlosti. Između njih dvoje se počne razvijati sve veća zaljubljenost, sve dok smrtonosne snage ne dođu po Alitu i krenu narušavati njezine novostečene odnose. Tada Alita otkriva da ima izvanredne borilačke sposobnosti koje može iskorisiti da bi spasila svoje voljene. Odlučna da otkrije istinu o svom porijeklu, Alita kreće na put koji će je voditi u borbu protiv nepravdi ovog mračnog, korumpiranog svijeta, i otkriti da jedna mlada žena može promijeniti svijet u kojem živi.

Iako se mora naglasiti da je ovo vrlo mali broj ljudi i da ovo nisu službene recenzije, mišljenja su uglavnom odlična. Ako su njihove misli nešto prema čemu bi se mogli ravnati, onda Alita: Battle Angel ne samo da će biti odličan film, već i odličan film za gledati na velikim ekranima.

U nastavku pogledajte kritike:

Uz umiješanost Jamesa Camerona i redatelja Robert Rodrigueza smo i mogli očekivati vizualno savršenstvo, a i vrlo dobar film. Možda upravo ovaj film bude bio pokazatelj da ne mora svaka Hollywoodska adaptacija biti loša. S akcijom koja oduzima dah, predivnim vizualima i odličnom glazbom, Alita: Battle Angle bi mogla biti puno pogodak za ljubitelje kino spektakl filmova.

Alita: Battle Angle dolazi u kina 14. veljače 2019. godine.

Druge je zanimalo i ovo...