Avengers: Endgame produženo izdanje doživjelo ogromno razočaranje kod fanova

Marvel Studios ima buduće planove za Avengers: Endgame negativca Thanosa

Predstavljen krajem 2012. godine u filmu The Avengers, Thanos je nastavio igrati male uloge u Guardians of the Galaxy i Avengers: Age of Ultron prije nego što je preuzeo glavnu ulogu u Infinity War i Endgame. Tijekom filmova Joea i Anthonyja Russa, Ludi Titan je umro – dva puta – i to mu naizgled zatvara vrata vraćanja u Marvelov Filmski Svemir.

Međutim, nova glasina koju MCU Cosmic dijeli (putem The Directa) tvrdi da postoje planovi da se Thanos vrati u ne tako daleku budućnost. Kao što je to često slučaj, nema riječi o tome kada se i gdje će se to dogoditi, a vrijedno je napomenuti da je uvijek nepouzdani We Got This Covered prenio nešto početkom prošlog tjedna (odmah smo više sumnjivi prema ovoj informaciji).

Dugo se šuškalo kako bi se mladi Thanos mogao pojaviti u Eternals, a dok će Multiverse biti predstavljen u nastavku Doctor Strangea, teško je vjerovati da će Marvel Studios upotrijebiti alternativnu svemirsku verziju zlikovca tako brzo nakon njegove smrti.

S obzirom na izvor glasine, definitivno ovo uzmite sa zadrškom, mada je teško ne zapitati se kako bi bilo vidjeti da se Ludi Titan vrati u MCU jednog dana.

Similar Posts