Black Panther – 50 dana odbrojavanje – Promo Video

Marvel je danas objavio promo video u kojem je započeto odbrojavanja, od 50 dana, do izlaska nadolazećeg Black Panther filma!

Marvel je započeo odbrojavanje s ovim animiranim gifom, puštenim na Twitteru.

Pogledajte ispod

T’Challa, novi vladar naprednog kraljevstva Wakande, mora braniti svoju zemlju od uništenja, od vanjskih i unutarnjih neprijatelja.

Prvi puta smo imali priliku vidjeti Black Panthera u Civil Waru i od tada ne možemo dočekati njegov solo film. Chadwick Boseman ga je odlično utjelovio, a fantastičan, moderan izgled odjela mu daje dodatnu dimenziju!

Film dolazi u kina tek u veljači 2018, ali fanovi čekaju već godinama da vide domovinu Chadwick Bosemanovog heroja. Kao T’Challa on vlada ovim ne pokorenim kraljevstvom, kao Black Panther on se brine da ostane ne pokoreno.

“Ono što Black Panthera čini drugačijim od ostalih Marvel junaka je to što on ne smatra sebe herojem nego političarom.” Coogler kaže. “On se budi razmišljajući kako će ispuniti svoje dužnosti kao kralj ove zemlje?”.

Redatelj filma je Ryan Coogler, a glumačka ekipa je zaista impresivna, neki od njih su Chadwick Boseman (Black Panther), Michael B. Jordan (Erik Killmonger), Lupita Nyong’o (Nakia), Danai Gurira (Okoye), Martin Freeman (Everett K. Ross), Daniel Kaluuya (W’Kabi), Letitia Wright (Shuri), Winston Duke (M’Baku / Man-Ape), Angela Bassett (Ramonda), Forest Whitaker (Zuri) i Andy Serkis (Ulysses Klaw). Film dolazi u kina 16. veljače 2018.

Similar Posts