Avengers Endgame teorija: predviđa da će Iron Man i Captain America umrijeti zajedno

Avengers Endgame teorija: predviđa da će Iron Man i Captain America umrijeti zajedno

Nova fanovska teorija predviđa da bi Tony Stark i Captain America mogli zajedno umrijeti, a da bi ih Captain Marvel mogla sve spasiti. Avengers franšiza bi uskoro mogla doći do svog kraja filmom Avengers Endgame, koji u kina dolazi 26. travnja ove godine. Fanovi ne mogu dočekati taj film, a pogotovo zbog razloga na koji je ‘Avengers: Infinity War’ završio, Thanosovim uništavanjem pola članova Avengers tima. Kako se nadolazeći nastavak bliži, nove informacije nam stižu kako bi zadirkivale fanove.

Ako se vratimo u bitku za New York koja se dogodila u Avengers filmu iz 2012. godine, a s obzirom na to da razne slike sa seta snimanja Endgame filma ukazuju na to, naši superheroji će posjetiti taj događaj ili putovanja kroz vrijeme ili magijom. Prema Inverse, posljednji sinopsis filma nam otkriva kako bi Captain Marvel i Ant-Man mogli biti ključni za pobjedu nad Thanosom, s obzirom na to da nisu bili prezentirani u Infinity War filmu.

Avengers Endgame teorija: predviđa da će Iron Man i Captain America umrijeti zajedno

“Odgovor bi mogao biti u silnoj snazi, ili u najmanjim prostorima između atoma koji su na dohvatu Ant-Manu. Avengers: Endgame će preraditi Marvel Filmski Svemir. Kada sve bude gotovo, ništa više neće biti isto,” piše u sinopsisu. Tony Star je za samo malo promašio Thanosa u “The Avengers”. Ako se priča vrati u vremenu, onda je moguće da će se Captain Marvel boriti s Thanosom jedan na jedan, pošto je ona sada, kako se čini, najjača u MCU.

Fanovi već znaju da je naziv ‘Endgame’ došao iz onoga što je Dr. Strange rekao na kraju ‘Infinity War’ filma, što su bile njegove posljednje riječi. Ali, ako se vratimo skroz natrag do ‘Avengers: Age Of Ultron’, Tony Stark priča o Borbi za New York i kaže, “Neprijateljska vanzemaljska vojska došla je kroz rupu u prostoru. … To tamo gore? To je ‘endgame’.”

Fanovska teorija jednog Reddit korisnika kaže da bi heroji mogli koristiti portal kako bi se prevezli u drugi svemir gdje bi morali žrtvovati svoje živote kako bi spasili druge. Reddit korisnik kaže, “neki od heroja moraju ostati iza i boriti se sa zlikovcem dok svi budu sigurni.” Prema tome, ‘endgame’ je situacija gdje ‘ti heroji žrtvuju sebe kako bi spasili svemir.’

S obzirom na izjave redatelja filma braće Russo, koji su rekli da oni žele praviti filmove koji će nam priuštiti čitav niz ljudskih iskustava: nasmijat će nas, rasplakat, tjerati nas na razmišljanje, uzbuditi nas, plašiti nas i na kraju nas iznenaditi. I dati nam nešto o čemu ćemo još danima nakon pogledanog filma razmišljati.

To bi moglo značiti da bi kraj Avengers Endgame filma također mogao biti srceparajuć fanovima nekih superheroja. Fanovi imaju jako velika očekivanja za kraj jer im time vrijedi gledanje svih onih dosadašnjih filmova. “Stvar koja je dobra kod Marvel svemira je to dugačko formiranje priče. Nije predvidljiva. Možete izazvati publiku,” rekao je Joe.

Što će točno biti na kraju, hoće li se Iron Man i Captain America zaista žrtvovati kako bi spasili sve ostale, morat ćemo pričekati do 26. travnja kako bi saznali.

Similar Posts