Tom Cruise leti u stvarnom borbenom avionu u videu sa snimanja 'Top Gun: Maverick'

Tom Cruise leti u stvarnom borbenom avionu u videu sa snimanja ‘Top Gun: Maverick’

Preko trideset godina nakon što je prvi Top Gun film debitirao u kinima, Tom Cruise će ponoviti svoju ulogu LT Petea “Maverick” Mitchella u nastavku kojeg je režirao Joseph Kosinski. Sada je Paramount Pictures objavio novi pogled iza kulisa na Top Gun: Maverick koji obožavateljima nudi pogled na tehnike koje se koriste za dovođenje  Top Gun filma na veliko filmsko platno.

U ovom faturete videu, producent Jerry Bruckheimer napomenuo je da su filmaši željeli dati publici osjećaj “kako je zapravo biti pilot Top Guna.” Da bi to učinili, tvorci filma upotrijebili su nove uređaje za postavljanje kamera kvalitete IMAX-a unutar pilotske kabine zrakoplova, a faturete pruža pregled snimljenih snimaka dok Tom Cruise odlazi u nebo.

Pogledajte ispod video iza kulisa Tom Cruiseovog Top Gun: Maverick filma.

Sinopsis filma Top Gun: Maverick:

“Nakon više od trideset godina služenja kao jedan od najboljih mornaričkih pilota, Pete “Maverick” Mitchell (Tom Cruise) tu je gdje i pripada, kao hrabri testni pilot koji izbjegava napredovanje u čin koji bi ga prizemljivao. Kad se nađe kako obučava odred maturanata Top Gun-a za specijaliziranu misiju, kakvu nikada nije vidio nijedan živi pilot, Maverick susreće potpukovnika Bradleyja Bradshawa (Miles Teller), pozivni znak: “Rooster”, sina Maverickovog pokojnog prijatelja i Radar Intercept Časnika Lt. Nick Bradshaw, aka “Goose.””

Redatelj filma je Joseph Kosinski prema scenariju od Peter Craig, Justin Marks, Ashley Edward Miller i Zack Stentz, Top Gun: Maverick zvijezde su Tom Cruise, Miles Teller, Jennifer Connelly, Jon Hamm, Glen Powell, Lewis Pullman i Ed Harris.

Top Gun: Maverick dolazi u kina 26. lipnja 2020.

Similar Posts