Falcon and the Winter Soldier

‘Falcon & Winter Soldier’ serija službeno najavljena!

Marvel fanovi, zadržite dah! Konačno je i službeno najavljena serija Falcon & Winter Soldier!

Iako smo to već odavna znali, iz Marvela je serija napokon potvrđena, kao i glavni glumci Sebastian Stan kao Winter Soldier i Anthony Mackie kao Falcon/Novi Kapetan Amerika, a najavljeno je da će serija izaći na Disney+ platformi u jesen 2020.!

Također je potvrđen i povratak Daniela Bruhla kao Helmut Zemo iz filma Captain America: Civil War.

'Falcon & Winter Soldier' serija službeno najavljena!

Iako Disney na cijelom projektu radi ispod radara, po pitanju kronologije gotovo da i nije upitno da će radnja događati nakon Endgame-a, budući da dva glavna lika nisu baš bili na istom putu kroz MCU filmove. Nakon filma Captain America:The Winter Soldier, Falcon je gotovo cijelo vrijeme bio uz Kapetana i Avengerse, dok je Winter Soldier bio u bijegu do Civil War-a. A i nakon toga je Kapetan sa Falconom bio u bijegu dok se Winter Soldier skrivao u Wakandi sve do Thanosovog dolaska. Ni Falcon ni Winter Soldier nisu preživjeli Thanosovo pucketanje prstima u Infinity War-u, ali su se zato obojica vratili kada su pozitivci pucnuli svojim prstima u Endgame-u.

Odlazak Chris Evansa kao Kapetana Amerike se uveliko najavljivao uoči Endgame-a, a i Falcon i Winter Soldier su se spominjali kao nasljednici Kapetana budući da su i jedan i drugi bili nosioci Kapetanovog štita u Marvelovim stripovima. Na kraju Endgame-a, Kapetan je odlučio pronaći svoj pravi život, izvan bojnog polja, te se, nakon što je vratio svaki Infinity Stone u njegovo vrijeme u prošlosti, vratio u ’45-u te konačno otplesao taj ples sa Peggy kojeg je toliko dugo čekao. Kasnije nam je pokazano da se Steve Rogers i oženio, a na samom kraju Endgame-a je kao 105-godišnjak predao svoj štit Falconu, u prisutnosti Winter Soldiera. Falcon je obećao Kapetanu da će dati sve od sebe, u što Kapetan naravno ni ne sumnja.

Anthony Mackie je potvrdio da nosi odjelo Captain Americe!

Iako je priča Steve Rogersa kao Kapetana Amerike završena, Falconova i Winter Soldierova još uvijek traje. O samoj radnji njihove serije se ne zna apsolutno ništa, ali vjerujem da će serija ispoštovati Kapetanovo nasljeđe koje je ostavio. Iako su se u Marvel studiju odlučili da Falcon preuzme Kapetanov štit, ja, osobno, imam neki osjećaj da će ga i Falcon i Winter Soldier podjednako koristiti. Na kraju krajeva, i Winter Soldier se pokazao iznimno vještim borbi sa štitom tijekom Civil War-a.

Similar Posts