Batman Vs. Iron Man vrlo dobar fanovski video

Batman Vs. Iron Man vrlo dobar fanovski video

Donosimo vam vrlo dobar fanovski video koji nam napokon daje odgovor na pitanje koji si fanovi stalno postavljaju, a to je tko bi pobijedio u borbi ovih dvoje milijardera. Batman i Iron Man rješavaju svoje razlike u novom fanovskom videu.

Jedan fan s dosta slobodnog vremena je uzeo scene Ben Affleckovog Dark Knighta i spojio ih s Robert Downey Jrovim Tony Starkom u pokušaju da riješe ovu DC vs. MCU debatu za sva vremena. To je bitka o kojoj se špekulira već desetljećima, a fanovi su se uvijek pitali tko će pobijediti ako se ikad dogodi bitka milijardera. Iako na kraju ovog videa dobijemo odgovor na to pitanje, to sigurno neće zadovoljiti sve fanove.

Prva stvar koja se primjećuje o Batmanu vs. Iron Man fanovskom videu je to da je samo sastavljen od prethodno objavljenih snimaka iz MCU i DCEU. Nema pametnih dodataka u CGI odjelu, samo neke brze izmjene kako bi izgledalo kao da se Tony Stark i Bruce Wayne bore međusobno.

Batman i Iron Man su poznati po svom intelektu. Bruce Wayne ima mnogo stupnjeva u različitim područjima i često može razmišljati o svom izlazu iz većine situacija koristeći strategiju. Tony Stark je izmislio neke prilično nevjerojatne stvari tijekom godina, ali njegov ego često uzima najbolje od njega. Navedeni elementi zapravo nisu uzeti u obzir u ovom fanovskom videu. Umjesto toga, to je brutalna sila i bitka igračaka, što je prilično zabavno iskustvo gledanja. Jedno je sigurno, a to je da se Stark i Wayne ne bi borili do smrti.

Ispod pogledajte ovaj fanovski video i recite nam vaše mišljenje o tome tko bi pobijedio u bitci između ova dva genija

Similar Posts