Pojavile su se slike navodnog izmeta Amber Heard u krevetu Johnnyja Deppa

Pojavile su se slike navodnog izmeta Amber Heard u krevetu Johnnyja Deppa

U pravnoj borbi između Johnnyja Deppa i Amber Heard, postupak se prilično zagrijao otkrivajući razne priče koje javnost nikada nije mogla zamisliti. A jedna od najzloglasnijih priča iz ovog debakla je ona u kojoj je Heard navodno ostavila svoj izmet na krevetu koji su ona i Depp dijelili tijekom zajedničkog vremena.

Pa, unatoč tome što je Amber Heard tvrdila da je taj posebni uzorak stolice bio od psa, a ne od nje same, sada postoje fotografije navodnih fekalija koje možete vidjeti sami. Upozorenja za one od vas koji ne žele vidjeti biološke otpadne proizvode na bijelim plahtama.

Twitter je vidio ove fotografije navodnog prijestupa poslane u svijet, s potencijalnim mrljama na ugledu Amber Heard na punom zaslonu. S raznim potencijalnim krivcima, uključujući Amberine prijatelje, kao i njezinog jorkširskog terijera Boo, nema definitivnog rješenja za ovu mutnu tajnu. Premda je prepričavao događaje, Johnny Depp je navodno čuo da je njihov upravitelj nekretnina, Kevin Murphy, opet navodno čuo priznanje Amber Heard, kako izjavljuje da je kriva.

Pretpostavljeni rezultat borbe između Amber Heard i Johnnyja Deppa, ovo je jedna od mnogih priča koje su obuhvatile pokrivanje Deppove tužbe za klevetu protiv zloglasnog tabloida The Sun i njihove matične kompanije. Svi, od Jamesa Franca do nekolicine bivših Johnnyja Deppa, uvučeni su u sljedeću dramu, a nije nedostajalo priče o tjelesnim tekućinama i tjelesnim ozljedama. Sve je kulminiralo ovom fotografijom izmeta, u nečijem krevetu, ubrzo nakon gigantske svađe.

Sigurno je cirkus, a ne može se dovoljno naglasiti da su priče o kojima se izvještava sve optužbe bez puno dokaza. Hoće li javnost vidjeti cjelovitu istinu iza burne veze Amber Heard i Johnnyja Deppa, tek ćemo vidjeti. Ali očito, kad je riječ o raspravi o raznim takvim stvarima, najbolje je biti vrlo oprezan. Cijeli ovaj nered započela je tužba za klevetu, ai Heard ili Depp mogli bi nastaviti stvari ako smatraju da nisu pravilno zastupljeni na sudu javnog mišljenja.

Similar Posts