Internet je poludio oko Kumail Nanjianijeve transformacije za Marvelov The Eternals

Internet je poludio oko Kumail Nanjianijeve transformacije za Marvelov The Eternals

Internet je dobio raniji poklon ovog Božića u obliku Kumail Nanjianijeve transformacije za Marvelov The Eternals film. Oscarom nominirani scenarist i komičar je izabran za Marvel Eternals prošle godine, a od tada je radio na svom novom tjelesnom izgledu. Nekoliko javnih pojavljivanja u posljednjih nekoliko mjeseci je dalo naslutiti da Nanjiani dolazi u bolju formu, ali ništa fanove nije pripremilo na otkrivanje tijela ovog Eternala. Kumail Nanjiani se iscrtao kao nikada, a internet je eksplodirao oko toga.

Nanjiani je objavio svoju transformaciju i plan vježbanja putem svog Instagram profila, a nije dugo trebalo da društvene mreže počnu pričati o tome. Puno ljudi je samo pričalo o tome kako glumac dobro izgleda, dok su neki i komentirali ono što je on napisao o dolasku u ovakvu formu. Nanjiani je u postu jasno stavio do znanja da je jedino bio u stanju doći do oblika u kojem se trenutno nalazi jer su mu dali sva sredstva nakon što ga je Marvel Studios zaposlio.

“Ne bih to uspio da nisam imao cijelu godinu s najboljim trenerima i nutricionistima koje je plaćao najveći studio na svijetu,” on je pojasnio. “Drago mi je što izgledam ovako, ali razumijem i zašto nikad prije nisam. Bilo bi nemoguće bez ovih resursa i vremena.”

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

I never thought I’d be one of those people who would post a thirsty shirtless, but I’ve worked way too hard for way too long so here we are. You either die a hero, or you live long enough to see yourself become the villain. I found out a year ago I was going to be in Marvel’s Eternals and decided I wanted to transform how I looked. I would not have been able to do this if I didn’t have a full year with the best trainers and nutritionists paid for by the biggest studio in the world. I’m glad I look like this, but I also understand why I never did before. It would have been impossible without these resources and time. So big thanks to @grantrobertsfit who started working with me at the beginning of the year and made me understand true physical pain for months and months. Then, once we started shooting, a massive thanks to @davidhigginslondon and his team (@ellispartridge, @thebeardypt, @tomcheesemanfitness) for training me almost every day and making me strong, limber and injury free. I can almost touch my toes now. (And thank you for forcing me to do cheat meals David.) Matthews Street Catering for their delicious and healthy meals. And finally, the biggest thanks goes to @emilyvgordon for putting up with me complaining and talking about only working out and dieting for the last year. I promise I’ll be interesting again some day. #thirstyshirtless (Photo by @markupson.) (edit: I left off one very important person: @lancecallahan who trained me for 6 years and helped me build the foundation I could use to do this. Thank you!)

Objavu dijeli @ kumailn

Pogledajte ispod i reakcije na Nanjianijev novi izgled

Similar Posts