Marvel serija 'Loki' već obnovljena za drugu sezonu!

Marvel serija ‘Loki’ već obnovljena za drugu sezonu!

Marvel Studios i Disney očito planiraju započeti proizvodnju u Loki sezone 2 u 2022. Taj nagovještaj o Lokijevoj drugoj sezoni dolazi iz Production Weekly, u kojem se nalazi lista za Disney+ seriju koja započinje snimanje druge sezone u to vrijeme. To produkcijsko ažuriranje potkrepljuje ranije glasine od ove godine, gdje su upućeni iz Marvela izbacili da je Loki već predviđen za drugu sezonu. Vrijeme početka Loki sezone 2 također bi moglo ukazati na to kada Marvel Studios planira premijerno prikazati Loki sezonu 1 na Disneyu+, nakon kašnjenja pandemije COVID-19.

Murphy’s Multiverse izvještava da zvijezda Lokija Tom Hiddleston također ima obveze prema svojoj nadolazećoj Netflixovoj seriji White Stork, koja bi trebala početi snimati u ožujku 2021. u Velikoj Britaniji, za izlazak 2022. godine. Hiddleston je već snimao Loki sezonu 1 kad je pogodila pandemija koronavirusa; pod uvjetom da tu proizvodnju može završiti prije ožujka 2021., tada bi imalo smisla da Loki premijerno izvede Disney + u rasponu ljeto/jesen, a sezona 2 onda možda ima prostor za izlazak 2023.

Da nije pandemije, očekivalo se da će Loki započeti 2021. za Marvel i Disney+. Sada se samo nadamo da ćemo WandaVision dobiti krajem ove ili početkom sljedeće godine, dok je The Falcon and Winter Soldier već odavno propustio prvotni pad datum premijere, bez još određenog revidiranog datuma premijere.

Serija Loki slijedit će verziju Hiddlestonovog trikstera iz Asgarda koji je pobjegao iz alternativne vremenske trake 2012. (koristeći Tesseract) tijekom “Time Heist” dijela u Avengers: Endgame. S obzirom da se Loki 2012 sada smatra velikom anomalijom u Marvel Cinematic Multiverse, upoznat ćemo nove frakcije poput The Time Variance Authority. Prema onome što smo (malo) vidjeli o Lokiju, serija će naizgled biti uokvirena kao ispitivanje, a TVA je Lokija uhitio zbog nekog nepoznatog kaznenog djela u vremenskom slijedu – o čemu ćemo vjerojatno saznati više u povratnim informacijama. Također je nagoviješteno da će se novi MCU negativac Kang The Conquerer (Jonathan Majors) barem prvo spomenuti kao dio Lokijeve priče. Slično tome, obožavatelji su nestrpljivi vidjeti kako se Loki koji skače kroz Multiverse povezuje s drugim pričama Faze 4 koja se istražuje u WandaVisionu, Doctor Strange u Multiverse of Madness – i možda u Spider-Manu 3, također.

Loki sezona 2 započet će s proizvodnjom 2022. godine; Datum premijere sezone 1 još uvijek je nopznat.

Similar Posts