Lord of the Rings TV serija: Otkriven službeni sinopsis!

Lord of the Rings TV serija: Otkriven službeni sinopsis!

Otkriven je službeni sinopsis za Amazonovu TV seriju Lord of the Rings, koji obožavateljima daje uvid u to kakva će biti njihova sljedeća avantura u Middle-Earth. Sinopsis radnje pribavio je TheOneRing.Net, a potvrdio IGN i dok daje tonu novih detalja, spominje neka mjesta koja će biti predstavljena u emisiji, uključujući Maglene planine, Lindon i Númenor. Cjelovit sadržaj je sljedeći;

“Predstojeća serija Amazon Studios prvi put na ekrane donosi herojske legende legendarnog Drugog doba povijesti Međuzemlja. Ova epska drama smještena je tisućama godina prije događaja iz Hobita i Gospodara Prstenova JRR Tolkiena, i vratit će gledatelje u doba u kojem su kovane velike sile, kraljevstva su se uzdizala i padala u propast, nevjerojatni junaci bili su testirani, nada obješena najtanjim nitima, a najveći zlikovac koji je ikad potekao iz Tolkienova pera prijetio je pokriva sav svijet u tami. Počevši u vremenu relativnog mira, serija prati ansambl likova, poznatih i novih, dok se suočavaju s dugo strahovanim ponovnim pojavljivanjem zla u Međuzemlju. Iz najmračnijih dubina Maglenih planina, do veličanstvenih šuma prijestolnice vilenjaka Lindon, do otočnog kraljevstva Númenor koji oduzima dah, do najudaljenijih dijelova karte, ta će kraljevstva i likovi stvoriti nasljeđe koje živi dugo nakon toga oni su otišli.”

Amazonova serija održat će se u Drugom dobu Međuzemlja, koje se proteže kroz dugo razdoblje između izvornog Mračnog lorda Morgotha ​​i prvog poraza njegovog sluge Saurona.

Similar Posts