Disney navodno razvija Knights Of The Old Republic seriju za Disney+

Disney navodno razvija Knights Of The Old Republic seriju za Disney+

Disney uskoro lansira svoju novu streaming platformu Disney+, a sada nam stižu vijesti da navodno razvijaju još jednu novu Star Wars seriju za tu platformu – Knights Of The Old Republic. Čini se da je Disney čvrsto odlučio skinuti Netflix s trona sa svojom novom streaming mrežom. S toliko različitih prava na materijale u svom posjedu, ne čini se da će imati problema s pronalaženjem originalnog sadržaja za pravljenje, već su najavili nekoliko Marvel TV serija kao i The Mandalorian, koji će biti prva igrana serija iz Star Wars sage.

Ali oni neće stati na tome. Daleko od toga, zapravo. Prije nekoliko tjedana, stigle su vijesti da razvijaju seriju koja će se okretati oko Finna, Poea, Landa, Qi’Ra, pa čak i mlade Princeze Leia. A ako sve to nije bilo dovoljno, sada dobivamo prve izvještaje da bi mogli raditi na seriji Star Wars: Knights Of The Old Republic.

Disney navodno razvija Knights Of The Old Republic seriju za Disney+

Prošlo je puno, puno vremena od kada su EA i BioWare prvi puta objavili svoju kultnu RPG video igru i kroz nekoliko godina, mogli smo vidjeti još dva nova naziva unutar KOTOR svemira, Star Wars: Knights of the Old Republic II: The Sith Lords i MMO spinoff, Star Wars: The Old Republic. Ali unatoč zazivanju fanova i dalje nikada nismo vidjeli pravi film ili TV adaptaciju, a to je zaista šteta.

Za one koji nisu upoznati s tim materijalom, smješteno je tisućama godina prije Skywalker Sage i igre su vam omogućavale da posjetite razne kultne lokacije franšize, sudjelujete u svemirskim borbama, družite se s raznovrsnom ekipom pratitelja (uključujući istinskog kultnog robota ubojicu HK-47), pratite zanimljivu radnju s nekim šokantnim zapletima i možda najbolje od svega, izaberete želite li biti dobri i dosadni Jedi ili epski Sith Lord. S obzirom na to da se tehnologija gotovo nikada ne razvija u Star Wars svemiru, sve se činilo poprilično poznatim. Govorimo o hipersvemirskim brodovima, svjetlosnim mačevima, ogromnim svemirskim utvrdama i ostalom.

Disney navodno razvija Knights Of The Old Republic seriju za Disney+

Naravno, nemamo više detalja oko ove potencijalne TV serije u ovoj ranoj fazi, ali o ovoj ideji se definitivno razgovara i to i nije tako veliko iznenađenje za čuti. S obzirom na ne pretjerano dobre rezultate na kino blagajnama filma Solo, koje je pokazalo da franšiza ima svoje limite na kino blagajnama, Disney+ se čini kao savršena alternativa za nastavak pričanja tih priča. A sa serijom The Mandalorian, koja se već sada pokazuje kao jedno od najinteresantnijih projekata ove mreže, imamo puno povjerenje da će Disney napraviti nešto podjednako interesantno s Knights of the Old Republic pričom.

Jedva čekamo čuti nove detalje i svakako ćemo vas odmah izvijestiti kada dođu.

Similar Posts