Svi nadolazeći Marvel filmovi

Mogao bi biti još jedan film Marvelove Faze 4 koji nije najavljen

Prije nekih tjedan dana, Kevin Feige i ekipa iz Marvel Studiosa najavili su cijeli popis projekata Faze 4 Marvelovog Filmskog Svemira. Sve ukupno, pet filmova i pet serija je najavljeno za Fazu 4, bez uključivanja Mahershala Alievog Blade filma koji je potvrđen za kasnije faze. Tada, ukratko nakon Dvorane H na San Diego Comic-Conu, Feige je razgovarao s MTV News’ Josh Horowitzem, kada je šef naizgled nešto pustio da mu procuri.

Kada je pričao o potencijalnim crossoverima prema kojima se sve gradi, Feige je spomenuo da, čini se kako je 11 projekata uključeno u Fazu 4.

“Mi smo razgovarali oko toga što trebamo najaviti danas,” Feige je rekao. “Trebamo li najaviti 4 i 5? Mi smo ih isplanirali, mi imamo 5 godina unaprijed i ja sam mislio ‘Ja mislim da je 11 projekata u dvije godine dosta.”

Da ukratko ponovimo, Marvel je najavio da će se Faza 4 sastojati od filmova i serija, te da će ići u 2020. i 2021. godini. Što se tiče filmova tu su Black Widow, The Eternals, Shang-Chi and the Legend of Ten Rings, Doctor Strange in the Multiverse of Madness i Thor: Love and Thunder. Na Disney+, produkcijski tim je potvrdio The Falcon and The Winter Soldier, WandaVision, Loki, What If… i Hawkeye. Ako dobro brojite, to je 10.

Svi nadolazeći Marvel filmovi

Nakon što je to sve završio, Feige je uveo Alia kao novog Bladea, iako je kasnije potvrdio da će on biti dio Faze 5. Pa što je onda fantomski projekt Faze 4? Prije nego se previše uzbudimo, moramo znati da postoji nekoliko opcija. Možda se Feige zabunio i brojao Blade kao još jedan film koji je najavio. Ako nije to, onda je najvjerojatnije producent brojao Spider-Man 3, film koji će dobiti datum izlaska od Sonyja jednog dana.

Postoji još jedna, ipak manje vjerojatna mogućnost, da on ima nekog asa u rukavu, neko iznenađenje kojem se nitko nije nadao koje samo čeka vidjeti svijetlo dana… Možemo se nadati.

Nadolazeći Marvelovi projekti uključuju Black Widow 01. svibnja 2020, The Falcon and The Winter Soldier jesen 2020, The Eternals 06. studeni 2020, Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings 12. veljače 2021, WandaVision u proljeće 2021, Loki u proljeće 2021, Doctor Strange in the Multiverse of Madness 07. svibanj 2021, What If? u ljeto 2021, Hawkeye u jesen 2021 i Thor: Love and Thunder.

Similar Posts