Kevin Feige potvrđuje da će biti Avengers 5 film!

Kevin Feige potvrđuje da će biti Avengers 5 film!

Avengers: Endgame možda nije bio totalni reset za Marvelov Filmski Svemir, ali je definitivno dobro presložio ploču. Iron Man i Black Widow su preminuli, Captain America je sretno umirovljeni starac,Hawkeye se vratio svojoj obitelji, a Thor je otišao u svemir s Guardians of the Galaxy, čime je donio konačan kraj izvornoj postavi Zemljinih najjačih heroja.

S obzirom na to da je Endgame postao film s najvećom zaradom u povijesti i na činjenicu da na Comic-Conu u najavi Faze 4 nije spomenut nikakav Avengers film, mnogi fanovi su spekulirali da je kraj Infinity Sage također značio i kraj ovog tima.

Kevin Feige potvrđuje da će biti Avengers 5 film!

Međutim, Kevin Feige je u intervju otkrio da će se Avengeri jednom ponovno vratiti, samo u potpuno drugačijem obliku od onoga na koji su fanovi navikli.

“To će biti puno drugačiji tim nego smo ga prije vidjeli. To je ono o čemu je bio Endgame. To će biti vrlo drugačija inkarnacija tima s nekim osobama koje ste već upoznali, a i nekima koje još niste upoznali.”

Neiznenađujuće, predsjednik Marvel Studiosa je bio poprilično tajnovit oko ikakvih detalja vezanih uz taj novi tim i film, ali je dao naslutiti da će sjeme za eventualne Avengers 5 biti posađeno tijekom Marvelove Faze 4 i 5, slično na način kako je Thanos bio postavljen tijekom cijele Infinity Sage.

“Pa, to je ono što ja volim kod Marvelovog stripovskog pričanja priča. To nije ništa što smo mi izmislili, ja volim kada se stvari grade, kada se spajaju, kada se razdvajaju, kada mijenjaju. A sada to možemo učiniti, ne samo u filmovima, već i u ovim serijama s mega događanjima koje dolaze na Disney+, što je nas sve u Marvel Studios potaknulo da nastavimo dalje.”

Čak i bez većine originalnog tima, MCU ima dovoljno superheroja koje može pozvati jedom kada Avengeri ponovno budu okupljeni. Spider-Man: Far From Home jako je implicirao da je Peter Parker vidljivi Tony Starkov nasljednik dok su Thor, Doctor Strange, Captain Marvel, Black Panther, Ant-Man i Guardians of the Galaxy svi dobro etablirani heroji koji se lako mogu uklopiti u tim.

A to je bez spominjanja Sam Wilsonovog Captain America, debitanta Faze 4 poput Shang-Chia ili Eternals, a čak možda i Mahershala Alijevog Bladea, Fantastic Four ili X-Mena.

Similar Posts