Black Widow dodana trenutku superheroina u Avengers: Endgame - to je ono što je zaslužila

Black Widow dodana trenutku superheroina u Avengers: Endgame – to je ono što je zaslužila

Avengers: Endgame je oduševio svoje obožavatelje kad su se svi ženski junaci okupili oko Captain Marvela kako bi pomogli pratnju nano-rukavice do vremenskog stroja Scotta Langa, prolazeći kroz vojsku koja se borila s Thanosom.

Bilo je nekih kritika na ovaj trenutak, poput toga kako je bilo pomalo čudno da žene i samo žene iznenada ostave soje ostale borbe i stanu na trenutak kako bi se grupirale ili činjenica da je Captain Marvel tako moćna da vjerojatno nije stvarno treba bilo kakvu pomoć. Međutim, jedna stvar s kojom se mnogi slažu jest da je Black Widow zaslužila stati uz bok svim tim junakinjama.

Iako je trenutak zaključen, a priča je vidjela Black Widow kako skače na Vormiru u nadi da će dobiti Soul Stone za Avengere kako bi mogli zaustaviti Thanosa, to nije spriječilo obožavatelje da sami zamisle trenutak. Jedan obožavatelj uzeo je to u svoje ruke i stvorio impresivno fotografiranu sliku koja Natashu Romanoff postavlja u slijed s likovima Captain Marvela, Gamore, Nebule, Valkyrie, Scarlet Witch i drugih.

Pogledajte ispod umjetnost Instagram korisnika @rvmanvgers

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

The REAL Avengers: Endgame ?

Objavu dijeli JONATHAN ☆ (@rvmanvgers)

Kao što možete vidjeti, slika je poprilično popularna, što bi samo reklo da je ovo nešto što su fanovi željno iščekivali i prava je šteta što je nismo imali prilike vidjeti u tom ikoničnom trenutku.

Druge je zanimalo i ovo...