Venom 2 i službeno u razvoju

Venom 2 i službeno u razvoju

Neka kritičari pričaju što god hoće, ali unatoč njihovim zlim jezicima, nevjerojatan rezultat na box officeu (851,318,480 dolara u cijelom svijetu) dao je Sonyu potreban vjetar u leđa da krenu hrabro naprijed prema nastavku njihovog ovogodišnjeg kino-hita Venom, a tako i prema širenju njihovog Sony Marvel Universe, ili, kako se službeno zove: Sony’s Universe of Marvel Characters (SUMC).

Već je odavno glavni glumac Tom Hardy izjavio da sa Sonyem ima ugovor na više filmova. A glumac Woody Harrelson nas je u post-credit sceni prvog filma dobro trznuo svojom rečenicom “There’s gonna be carnage” koja je naravno i svojevrsni uvod u nastavak.

Scenarist Jeff Pinkner je, na pitanje o nastavku, izjavio da ne može ništa reći, osim da je nastavak na putu, ali isto tako je izjavio da se neće vratiti kao scenarist za nastavak.

Osim te njegove časne scenarističke, o nastavku se gotovo ništa više ne zna. Dobro, znamo da će Carnage biti negativac, i znamo da će i ovaj film, unatoč ovom, još krvoločnijem negativcu, imati oznaku PG-13. Točan datum izlaska također još nije poznat, ali najvjerojatnije pretpostavke govore da bi to mogao biti listopad 2020.

Usput, film Venom je danas izašao na Digital HDu, dok će na Blu-Ray i DVD doći za sedam dana. Sony, hvala i Sretan Božić i tebi. 🙂

Venom 2 i službeno u razvoju

Ovdje možete vidjeti tzv. blagdanski, Digital HD/Blu-Ray, Venom trailer:

Similar Posts