Trailer: Once Upon a Deadpool (2018)

Trailer: Once Upon a Deadpool (2018)

Stigao je novi službeni trailer za nadolazeći Once Upon a Deadpool film, koji je ‘blaža’ PG-13 verzija Deadpool 2 filma s nekim novim dodanim scenama.

Datum izlaska filma:

12. prosinac 2018

Žanr filma:

Akcija, avantura, komedija, superhero

Redatelj:

David Leitch

Scenarist:

Rob Liefeld, Fabian Nicieza

Glumci:

Morena Baccarin, Ryan Reynolds, Josh Brolin

Radnja ukratko:

Marvelov brbljavi anti-junak se vratio! Veći, bolji i tu i tamo još gluplji nego ikada prije. Kada super vojnik krene u ubilačku misiju, Deadpool je prisiljen razmišljati o prijateljstvu, obitelji i što to zapravo znači biti junak – sve to dok razvaljuje 50 različitih guzica. Jer, ponekad, da bi napravio sve kako treba moraš igrati prljavo.

Trailer: Once Upon a Deadpool (2018)

Once Upon a Deadpool je PG-13 verzija klasičnog Deadpool 2 filma, pravljena za mlađe populacije. Film je tri minute kraći, te su mu izbačene neke intenzivne sekvence nasilja i akcije, sirovi seksualni sadržaj, jezik, tematski elementi i kratki materijal povezan s drogom.

S druge strane dodano je novog materijala, točnije osam scena, a na svaku prodanu kino ulaznicu $1 će ići u dobrotvornu ustanovu Fudge Cancer – prije poznatu kao Fuck Cancer, koji su ljubazno promijenili svoje ime kako bi doličilo PG-13 varijanti filma.

Trailer filma:

Similar Posts