Novi Trailer: Ozark (2017– )

Pogledajte trailer za novu Netflix seriju Ozark. Serija uspoređuju s Breaking Bad, a nalik je Netflixovoj seriji Bloodline.

Datum izlaska serije:

21. srpanj 2017

Žanr serije:

Drama

Kreator:

Bill Dubuque, Mark Williams

Glumci:

Jason Bateman, Jason Butler Harner, Anthony Collins

Ozark

Netflix nam je vrlo dobro poznat kao televizijska kuća koja pravi jedne od najboljih originalnih TV serija, a trailer za ovu novu seriju Ozark nam pokazuje da stvari izgleda idu samo na još bolje.

Ozark podsjeća ponajviše na drugu Netflix seriju Bloodline, samo umjesto da se radnja odvija na Floridi, ovdje se odvija u planinama. Djelomično podsjeća i uspoređuju ga s Braking Bad, pa jedva čekam vidjeti da li će ispuniti očekivanja.

U seriji glume dvoje odličnih, poznatih glavnih glumaca. Jason Bateman, koji je inače komičar i Laura Linney glume bračni par koji povede djecu u bijeg od narko kartela.

Ako još niste čuli za ovaj krimi triler, u nastavku možete pročitati ukratko o čemu se radi.

Temeljeno na mračnoj stvarnosti, ova priča usmjerena na novac okreće se oko financijskog planera Marty (Jason Bateman) i Wendy Bird (Laura Linney), te njihovog iznenadnog preseljenja zajedno s djecom iz predgrađa Chicaga u ljetovalište u Missouri Ozarku. Umjesto poznatih nebodera i trgovačkih podova, Ozark istražuje kapitalizam, obiteljsku dinamiku i opstanak kroz oči (išta osim) običnih Amerikanaca.

Sve epizode će biti dostupne od 21 srpnja 2017 na Netflixu.

U nastavku pogledajte trailer.

Similar Posts