MCU Faza 4: Službeno najavljen 'Doctor Strange 2'! Otkriveno puno ime i datum izlaska!

MCU Faza 4: Službeno najavljen ‘Doctor Strange 2’! Otkriveno puno ime i datum izlaska!

Konačno se dogodilo! Film Doctor Strange 2, čije puno ime je DOCTOR STRANGE IN THE MULTIVERSE OF MADNESS sada je službeno najavljen kao film Faze 4 Marvel Filmskog Svemira.

Na paneli u Hali H najavljeno je da ćemo The Eternals u kinima gledati 7. svibanj 2021.!

Kao glavni glumci se vraća Benedict Cumberbatch, ali što je jednako važno, u filmu će glumiti i Elizabeth Olsen, nama poznata kao Wanda ili Scarlet Witch!

MCU Faza 4: Službeno najavljen 'Doctor Strange 2'! Otkriveno puno ime i datum izlaska!

Otkako se 2016. pridružio Marvelu kao Doctor Strange, Benedict Cumberbatch je već glumio u čak četiri filma, te je nagrađen samim pohvalama za svoj performans. Očekuje se i povrtak ostalih glavnih likova iz prvog filma, a postoji i mogućnost povratka Tilde Swinton kao The Ancient One. U filmu se očekuje debi super-negativca poznatog kao Nightmare, vladar Dimenzije Snova koji je u stripu poznat kao jedan od Strangeovih najvećih neprijatelja. Također, postojale su neke glasine da bi se Mordo, kojeg je interpretirao Chiwetel Ejiofor, mogao vratiti u ovom filmu, ali ovaj put u ulozi antagonista.

Činjenica da će se Wanda ovdje pojaviti nabija hype u zvijezde!!! Feige je otkrio da će se serija WandaVision direktno vezati na ovaj film, pa jedva čekamo saznati kako će se Wanda uklopiti ovdje.

Ponavljamo! DOCTOR STRANGE IN THE MULTIVERSE OF MADNESS u kinima 21. svibnja 2021.!

Similar Posts