Avengers: Endgame redatelj bi volio raditi na Wolverine filmu

Avengers: Endgame redatelj bi volio raditi na Wolverine filmu

Upravo sada, ljubitelji stripovskih filmova ne razmišljaju o ničemu osim Avengers: Endgame. Međutim, kada se prašina smiri i Marvel Filmski Svemir krene na ono što će biti u budućnosti, obožavatelji će se zasigurno početi pitati što im budućnost sprema, jer je mnoštvo novih likova potencijalna hrana za MCU filmove. Nedavno je Avengers: Endgame ko-redatelj Anthony Russo upitan čiju bi od novo stečenih heroja priču volio najviše ispričati. Ne čudi što je najviše uzbuđen zbog ideje o Wolverineu. Prema Russo…

“Mislim, oduvijek smo bili veliki obožavatelji Wolverina. Mi sigurno nismo razmišljali o tome da li i kada i kako ćemo ikada otići tamo, ali samo s vrha glave, to je lik o kojem smo uvijek bili strastveni.”

Avengers: Endgame redatelj bi volio raditi na Wolverine filmu

U ovom trenutku, mi nemamo pojma što je Marvel Studios planirao s X-Men ili Fantastic Four, likovima čija se filmska prava vraćaju u Marvel nakon što je Disney kupio 20th Century Fox. Čak ni ne znamo ima li Marvel već plan. Međutim, ako braća Russo ikada odluče napraviti još jedan Marvel film, čini se da bi ih studio mogao zavesti tako što će im ponuditi priliku da ispričaju priču o Wolverine.

Nije iznenađujuće čuti Anthonyja Russoa kako kaže Fandangu da on i njegov brat vole Wolverine. Tko ne? Lik je daleko najpopularniji X-Men iz stripova i nakon što je proveo dva desetljeća s Hughom Jackmanom koji ga je glumio na velikom ekranu, lik je time još više poznat.

Naravno, ono što budućnost sprema za Wolverine daleko je od jasnog. Hugh Jackman je rekao da je završio s ulogom, a kako je njegova verzija lika mrtva, to se čini prilično definitivno. Možemo biti sigurni da nismo posljednji puta vidjeli lik na zaslonu. On je jednostavno previše popularan da se više nikada ne vrati, ali kada ćemo ga imati idući puta prilike vidjeti, nije poznato.

Malo je vjerojatno da ćemo uskoro dobiti te odgovore, Disney navodno još uvijek pokušava odlučiti što će učiniti s Foxovim Gambitovim filmom u razvoju i dok je uvijek moguće da se projekt može pomaknuti naprijed, samo kao MCU film, to je vjerojatno dio mnogo većeg razgovora o budućnosti cijelog Marvelovog filmskog svemira. U ovom trenutku ne znamo čak ni što se događa s likovima koje imamo u sljedećih 12 mjeseci. Iako znamo nekoliko Marvel filmova koji su u razvoju, ni jedan od njih nema datume objavljivanja. To znači da ne možemo stvarno znati što nas u budućnosti čeka.

Similar Posts