Quentin Tarantino ‘Once Upon a Time in Hollywood’ pronašao glumca za lik Charles Mansona!

Quentin Tarantino ‘Once Upon a Time in Hollywood’ pronašao glumca za lik Charles Mansona!

Quentin Tarantino je izabrao glumca za ulogu Charles Mansona u nadolazećem ‘Once Upon a Time in Hollywood’ filmu. 

Iako su Mansonova ubojstva u nadolazećem ‘Once Upon a Time in Hollywood’ centralni dio filma, sam Charles Manson nije glavna figura. On je već prije izjavio da ne adaptira Helter Skelter. To je sada još vidljivije jer je izabrani glumac poprilično nepoznata osoba. The Wrap donosi da je Damon Herriman izabran kao ubojiti vođa kulta. Herriman je najpoznatiji Američkoj publici po povratničkoj ulozi u seriji Justified.

Quentin Tarantino ‘Once Upon a Time in Hollywood’ pronašao glumca za lik Charles Mansona!

Za one koji ne znaju, film je opisan kao više priča koje će se spajati u jednu, poput Pulp Fiction, koja će se odvijati u Los Angelesu u kasnim 1960tim, a pratit će različite likove, dok će mu glavni fokus biti na Rick Dalton (Leonardo DiCaprio) i njegovog dublera Cliff Booth (Brad Pitt), dok pokušavaju pronaći svoje svijetlo u Hollywoodu, a niti jedan od njih ne prepoznaje članove Mason kulta, već će im jedina poveznica s njima biti Daltonova susjeda Sharon Tate (Margot Robbie).

The Wrap također donosi da Once Upon a Time nastavlja proširivati svoje likove s izmišljenim i likovima pravljenim prema stvarnim osobama. Rumer Willis je izabrana za ulogu Britanske glumice Joanna Pettet, Dreama Walker glumi glumicu i pjevačicu Connie Stevens i Costa Ronin glumi Poljskog glumca Voytek Frykowski, koji je bio jedan od žrtava Mason Obiteljskih ubojstava. Osim njih, Margaret Qualley glumi lik po imenu Kitty Kat, Madisen Beaty je Katie i Victoria Pedretti je Lulu.

Oni se pridružuju velikanima Hollywooda, poput Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie, Kurt Russell, Tim Roth, Michael Madsen, Al Pacino, Damian Lewis, Luke Perry, Emile Hirsch, Dakota Fanning, Clifton Collins Jr, Keith Jefferson i Nicholas Hammond.

Datum izlaska filma je trebao biti na 50tu obljetnicu ubojstva Sharon Tate, 09. kolovoza 2019. godine, ali je nedavno pomaknut i to prema naprijed, na 26. srpnja 2019.

Similar Posts