Jurassic World 3 vraća originalne Jurassic World glumce

Jurassic World 3 vraća originalne Jurassic World glumce

Jurassic World zvijezde Jake Johnson i Omar Sy će reprizirati svoje uloge u nadolazećem trećem dijelu povratničkog redatelja Colina Trevorrowa.

Johnson, najpoznatiji po ulogama u New Girl i Spider-Man: Into the Spider-Verse, glumio je radnika u kontrolnoj sobi i Jurassic Parka ljubitelja Lowery Cruthersa, čija je tehnološka spretnost pomogla spasiti dan kada je voditeljici tematskog parka Claire (Bryce Dallas Howard) trebao Tyrannosaurus rex za borbu protiv divljačkog Indominusa Rexa.

Sy, koji je ranije glumio Bishopa u X-Men: Days of Future Past, glumio je Barryja Sembène, dugogodišnjeg prijatelja dino-trenera Owena (Chris Pratt) koji ima zadatak nadgledati Jurassic World Velociraptor dio.

Johnson je također glumio u Safety Not Guaranteed, Trevorrowom prvom igranom filmu. Johnson i Sy se vraćaju zajedno s Howard i Pratt, kojima se pridružuju Jurassic Park trio Sam Neill kao Dr. Alan Grant, Laura Dern kao Dr. Ellie Sattler i Jeff Goldblum kao Dr. Ian Malcolm, koji je posljednji put reprizirao svoju ulogu kratkim pojavljivanjem u J.A. Bayona režiranom Jurassic World: Fallen Kingdom. Druga glumačka imena uključuju novake franšizi Mamoudou Athie (The Circle, Unicorn Store) i DeWanda Wise (The Twilight Zone, She’s Gotta Have It).

Detalji radnje Jurassic World 3 filma su za sada u tajnosti. Fallen Kingdom završio je s ljudima i dinosaurima prisiljenima dijeliti svijet nakon što su genetski stvoreni dinosauri pušteni u divljinu. Za Trevorrowa, taj razvoj znači da će franšiza napraviti nešto što još nikada nije viđeno.

Jurassic World 3 dolazi u kina 11. lipnja 2021. godine.

Similar Posts