Glumica Olga Kurylenko pozitivna na Koronavirus

Glumica Olga Kurylenko pozitivna na Koronavirus

‘Quantum of Solace’ zvijezda je podijelila vijesti putem svog Instagrama, rekavši “U stvari sam bolesna već gotovo tjedan dana. Groznica i umor moji su glavni simptomi. Pazite na sebe i shvatite ovo ozbiljno!”

Ukrajinska glumica i manekenka Olga Kurylenko otkrila je na Instagramu u nedjelju da je pozitivno testirana na Koronavirus.

“Zatvorena kod kuće nakon što sam pozitivno testirana na Koronavirus”, napisala je za svojih 567.000 sljedbenika, objavivši fotografiju na kojoj se vidi pogled kroz prozor njezine kuće.

Kurylenko se pridružuje sve većem popisu međunarodnih ličnosti zabave koje su zaražene Koronavirusom koji zatvara državne granice i tvrtke u cijelom svijetu. Supružnici Tom Hanks i Rita Wilson jedan su od najprepoznatljivijih poznatih ličnosti koji su pozitivno testirani na bolest. U izvršnim redovima, predsjednik Universal Music i izvršni direktor Lucian Grainge hospitaliziran je zbog liječenja COVID-19 tijekom vikenda. Supruga kanadskog premijera Justina Trudeaua također je pozitivno testirala na novi koronavirus.

Kurylenko je i dalje najpoznatija po glavnim ulogama u Bond filmu Quantum of Solace i nasuprot Tomu Cruiseu u znanstveno-fantastičnom filmu Oblivion iz 2013. godine. Nedavno se pojavila u povijesnoj satiri Armanda Iannuccija The Death of Stalin i Terry Gilliamovom The Man Who Killed Don Quixote s Adamom Driverom.

Nedavno je okončala produkciju na filmu The Bay Of Silence, trileru filmu redatelja Paula van der Oest u kojem glume Claes Bang (The Square) i Brian Cox (Succession).

Similar Posts