Jackie Chan potvrdio Rush Hour 4

Jackie Chan potvrdio Rush Hour 4

Nakon desetljeća odmora od franšize, Jackie Chan je potvrdio da Rush Hour 4 napokon ide naprijed.
Originalni Rush Hour je bio film s kojim se Jackie Chan probio u Ameriku, a priča je pratila Chan, Hong Kong policajca, koji se udružuje s Chris Tucker, brzo govorećim U.S. detektivom, kako bi riješili slučaj otmice. Priča nije bila ništa posebno, ali Chanove akcijske sposobnosti, kombinirane s Tuckerovim humorom, napravili su od filma hit na kino blagajnama.

Dva nastavka su ih pratila 2001 i 2007 godine, s trećim Rush Hour filmom, koji je jako loše prošao i kod kritike, a i na kino blagajnama, naspram prva dva. Unatoč tome, franšiza je i dalje vrlo popularna, najviše zbog kemije između Chan i Tucker, a fanovi su tražili novi nastavak već godinama.

Jackie Chan potvrdio Rush Hour 4

Chan je potvrdio njihove želje, u intervju za San Francisco Chronicle. Akcijska legenda je bila tamo kako bi promovirala film The Foreigner i tokom Facebook video dopisivanja dotakao se potencijalnog četvrtog dijela Rush Hour:

“Dobre vijesti. Sljedeće godine, Rush Hour 4, i imam gotovu skriptu. Prekosutra se susrećemo s redateljem i ponovno Chris Tuckerom, kako bi bili sigurni da smo na istom putu.”

Iako Chan ne imenuje redatelja, za očekivati je da misli na Brett Ratner, koji je režirao prva tri dijela i trenutno je vezan za Hugh Hefnerov biografski film s Jared Leto. Iako bi definitivno bilo dobro opet vidjeti Chan i Tuckera zajedno, film bi morao naći neki novi put. Treći film je bio gotovo kopija prva dva i ni jedan od glumaca nije izgleda previše zainteresirano za njega. Ali barem franšiza, za sada, se nije odlučila praviti remake. Kao što je pokušaj serije Rush Hour iz 2016 pokazao, bez Chana i Tuckera ideja Rush Hour ne radi.

Similar Posts