Joe Hillova knjiga NOS4A2 potvrđena kao TV serija!

Joe Hillova knjiga NOS4A2 potvrđena kao TV serija!

Joe Hill je sin slavnog Stephen Kinga, koji ima vrlo sličan stil pisanja svojeg slavnog oca. Sada je potvrđeno da će njegova knjiga NOS4A2 (Nosferatu) biti pretvorena u TV seriju!

Nije lak put Joe Hilla iz knjiga na ekrane, s obzirom na to da njegova prva adaptirana knjiga Horns, nije baš dobro prošla na kino blagajnama, a projekt Lock And Key i Heart Shaped Box vec dugo stoje u predprodukciji. Ipak sada dolaze bolje vijesti za njega i njegove fanove, jer je potvrđeno da će njegova knjiga iz 2013. godine, NOS4A2, biti pretvorena u TV seriju od strane AMC.

Joe Hillova knjiga NOS4A2 potvrđena kao TV serija!

NOS4A2 upoznaje svijet s Victoria “Vic” McQueen, blaženu darom za otkrivanje izgubljenih stvari koji također postaje prokletstvo za njezin polako propadajući um. Ona ukrsti puteve s još jednom osobom s darom, Charlie Manx, koji za razliku od nje koristi svoje darove kako bi sijao užas i ostvario svoje ciljeve. On otima djecu u svom 1938 Rolls Royce – naziv knjige je tablica njegovog auta – te iscjeđuje duše svojih putnika kako bi zauvijek ostao mlad. Kada otme sina od Vic, njih dvoje se susreću, a to nju tjera da se suoči sa svojim najgorim noćnim morama.

Sa Hillom povezanim kako bi sve nadgledao kao izvršni producent, Fear The Walking Dead i Hell On Wheels veteran Jami O’Brien će raditi kao kreator serije. AMC je kupio prava na knjigu 2015. godine, dok je prošle godine zaposlio sobu scenarista, koju je predvodio O’Brien, kako bi započeli seriju.

AMC je naručio prvu sezonu od 10 epizoda, koja će imati svoju premijeru iduće godine u Americi, s AMC Studios koji će biti zaduženi za internacionalnu distribuciju.

Napokon neke dobre vijesti za Joe Hilla, kao i nas ljubitelje.

Similar Posts