HBO razvija još tri spin-off serije u 'Game of Thrones' franšizi

HBO razvija još tri spin-off serije u ‘Game of Thrones’ franšizi

HBO razvija još tri projekta s prequelima Game of Thrones.

Mreža ima trio dodatnih ideja u radovima koji se temelje na fantasy svijetu Georgea R. R. Martina, potvrdio je The Hollywood Reporter.

Jedan od projekata, radnog naslova 9 Voyages, dolazi od tvorca Brune Hellera, a prati Lord Corlys Velaryon, zvanog The Sea Snake, Gospodar plime i oseke i voditelj Kuće Velaryon. Lik se također pojavljuje u predstojećem GoT prequelu House of the Dragon, gdje ga glumi glumac Steve Toussaint. Dakle, ovaj napor predstavlja potencijalno izdvajanje lika iz serije koja još nije snimljena (a kamoli emitirana).

Drugi projekt, radnog naslova 10000 Ships, vrti se oko kraljice ratnice princeze Nymerije, poštovane pretke Kuće Martella koja je osnovala kraljevstvo Dorne (postala je toliko legendarna u carstvu da su dva lika nosila njeno ime u originalnoj seriji). Njezina je priča smještena otprilike 1000 godina prije događaja u originalnoj seriji, što je čini puno starijom na vremenskoj traci Westerosa od bilo kojeg drugog prethodno najavljenog projekta.

Treći je projekt smješten u King’s Landing slum of Flea Bottom – laborint uskih ulica u glavnom gradu u kojem su rođeni likovi poput Davosa Seawortha i Gendryja Baratheona.

HBO zasad nije komentirao. Vijest je prvu izvijestio Deadline.

Similar Posts