Zašto Brad Pitt uvijek jede u svojim filmovima?

Zašto Brad Pitt uvijek jede u svojim filmovima?

Brad Pitt uvijek jede u svojim filmovima, a razlog zašto bi vas mogao iznenaditi. Jedno od najvećih imena Hollywooda, postoji puno toga po čemu je Pitt poznat u karijeri. Prvo je predstavljen kao zavodnik u ranim 90tima, a onda je pretvoren u karizmatičnog glavnog glumca blockbuster filmova. Tijekom posljednjeg desteljeća, pretvorio se u pretežito dramatičnog glumca ulogama u filmovima poput The Tree of Life, Moneyball, Fury i vrlo nedavno Once Upon a Time in Hollywood, kao i producent filmova poput 12 Years a Slave i Selma kroz svoju produkcijsku kompaniju Plan B.

U svim fazama svoje karijere, Pitt je održavao mirnu, hladnu i sabranu osobnost. I premda je glumac nominiran za Oscara, a sad i plodan oskarovski producent, postoji jedan aspekt Pittovih uloga koji godinama fascinira publiku. To možda nisu svi primijetili, ali Brad Pitt neprestano jede tijekom svojih filmova.

Zašto Brad Pitt uvijek jede u svojim filmovima?

Publika se priklonila ovom aspektu gotovo Bradovog potpisa, ali zašto je to tako? Zapravo, iako je jedenje nešto što svaka osoba mora učiniti da ostane živa, zapravo nije tako uobičajeno za prikazivanje ljudi koji zaista jedu za vrijeme filmova. Zbog toga je Pittova ponavljano grickanja dobilo toliku pozornost. Možete ispod vidjeti Screen Rantov video u kojem prikazuju Pittove navike jedenja i generalne uloge koju ta hrana igra u filmovima, što nam donosi i odgovor na pitanje.

Budući da je jedenje nešto što svi rade, odavno se pretpostavljalo da su Pittove navike konzumiranja na ekranu nevjerojatno jednostavan način da se podsvjesno učini da publika bude još više povezana s njim. Teško da će netko odmah pogledati Brada Pitta i osjetiti kao da mu je sličan, ali u trenutku kada počne grickati pomfrit, twinkie ili što god dohvati, publika je u stanju povezati se s njim više.

Zašto Brad Pitt uvijek jede u svojim filmovima?

Međutim, to nije razlog zašto Pitt jede u večini svojih uloga. Pravi razlog zašto Pitt jede u filmovima je taj što je on prirodni “žderonja”, kako je i rekao JOE.ie ranije ove godine, te voli ostati zaposlen manjim obrocima. U nekim je slučajevima, poput Ocean filmova, Pitt uspio svoje prehrambene navike pretočiti u lik.

Čudno je da su Pittovi filmovi u prosjeku uspješniji kada jede u njima: svi filmovi u kojima pojede hranu veću od 200 kalorija pozitivno su pregledani i financijski uspješni. Korisnik Reddita LundgrensFrontKick pokazao je statističke dokaze o tome početkom godine. Je li sve ovo samo slučajnost, a Pittu se jednostavno dogodilo da jede više u uspješnim filmovima? Vjerojatno, ali možda podsvjesni učinak ide dublje nego što to i Pitt shvaća.

Similar Posts