Prijavi svoj scenarij i osvoji 5000 eura!

Prijavi svoj scenarij i osvoji 5000 eura!

Krenule su prijave za najbolji scenarij za seriju ili format u organizaciji NEM-a Zagreb, koji će se po prvi puta održati u Esplanade Zagreb Hotelu od 11. do 13. prosinca 2019. godine. Ako se osjećate kreativni, a nikako niste mogli biti viđeni, odnosno vaši radovi, ideje i scenariji, ovo vam je prava prilika. Uz to, mi ćemo također biti tamo kao medijski pokrovitelji, pa se možda i sretnemo.

NATJEČAJ ZA NAJBOLJI SCENARIJ

Otvoren je poziv za sve koji imaju ideju za seriju, reality, kviz, emisiju ili neki drugi televizijski format. Bilo da ste iskusni scenarist ili individualni kreativac, ovo je idealna prilika za prezentaciju vašeg rada najvećim holivudskim i europskim produkcijskim studijima. U slučaju da mislite kako je tako što nemoguće ili vrlo teško ostvarivo, vrlo popularna domaća serija Novine, koja uskoro kreće sa svojom trećom sezonom, je nastala upravo na ovaj način. Dakle nemojte se suzdržavati, ako imate nešto za pokazati sada vam je prava prilika. Idemo dalje, sada dolazi najbolji dio 🙂

Prijavi svoj scenarij i osvoji 5000 eura!

NEM Zagreb, čiji je glavni cilj povezivanje svih kreativaca televizijske industrije s najvećim svjetskim produkcijskim kućama, otvorio je natječaj za izbor najboljih scenarija serija (drama, triler, krimić, fantasy, SF, komedija) ili formata (reality, kviz, dokumentarna emisija). Nezavisni žiri, ali i same produkcijske kuće koje će sponzorirati natječaj glasat će za najbolji televizijski projekt te će u svakoj od tih kategorija odabrati 10 najboljih scenarista koji će se na NEM-u Zagreb sastati s čelnim ljudima iz tvrtki poput BBC Studiosa, ITV Studiosa, Sony Pictures Televisiona, CBS Studios Internationala i Warner Brosa.

Tri najbolja scenarija iz obje kategorije bit će predstavljena svim sudionicima u najvećoj dvorani NEM-a Zagreb, a najbolji scenarij u svakoj kategoriji bit će nagrađen novčanom nagradom od 5000 eura koja će mu pomoći u realizaciji televizijskog projekta.

Prijavi svoj scenarij i osvoji 5000 eura!

KAKO SE PRIJAVITI?

Možete se prijaviti putem službene NEM Zagreb web stranice gdje možete kupiti Creative Badge Zagreb po Early Bird cijeni od 100 eura, koji vam omogućava prijavu televizijskog projekta.

Prijavu na natječaj i detaljnije informacije o sudjelovanju možete pronaći ovdje. Rok za prijavu je 15. listopada 2019.

PRVI NEM U ZAGREBU

New Europe Market posljednjih se sedam godina održava u Dubrovniku. Događaj svake godine okuplja više stotina najvećih televizijskih profesionalaca iz svijeta i regije; organizira panele, screeninge i razne networking događaje u četiri dana trajanja. Ovog je lipnja, u sklopu promocije nove serije L.A.’s Finest, u produkciji Sony Pictures Televisiona NEM Dubrovnik ugostio Gabrielle Union i Jessicu Albu. NEM Zagreb, za razliku od NEM-a Dubrovnik koji spaja sve segmente televizijske industrije, fokusiran je na kreativnu stranu televizijskog posla, a glavna mu je zadaća globalizacija lokalnog sadržaja. U tri dana imat ćete priliku upoznati ključne ljude, izbrusiti svoje znanje o pisanju scenarija i čuti što imaju reći neki od najpoznatijih tvoraca televizijskih serija, poput onih koje smo gore spomenuli.

Similar Posts