Nove 'Black Widow' slike: Scarlett Johansson i Florence Pugh su spremne za špijunsku akciju

Nove ‘Black Widow’ slike: Scarlett Johansson i Florence Pugh su spremne za špijunsku akciju

Da nismo u ovim mračnim trenucima sada, Marvelov Black Widow film bi došao u kina za manje od mjesec dana. Nažalost, svijet se nosi s opasnom pandemijom i cijeli filmski kalendar se pomiče iz dana u dan. Prošlog tjedna, Marvel Studios je najavio novi datum za Scarlett Johansson predvođen film, za studeni ove godine, a sada nam dolazi nekoliko slika iz Black Widow filma.

Nove 'Black Widow' slike: Scarlett Johansson i Florence Pugh su spremne za špijunsku akciju Nove 'Black Widow' slike: Scarlett Johansson i Florence Pugh su spremne za špijunsku akciju

Prvo, Scarlett Johansson je oprezna dok je drugi agenti iz Akademije Crvene sobe love. Obučeni su u standardnom taktičkom kostimu, a čini se da je Natasha Romanoff uhvaćena na prepad i nosi samo svakodnevnu odjeću.

Nove 'Black Widow' slike: Scarlett Johansson i Florence Pugh su spremne za špijunsku akciju

Natashina surogat sestra i kolegica iz Crvene sobe Yelena Belova (Florence Pugh, gore) nekako je pobjegla i ona ponovno okuplja njihovu improviziranu obitelj, uključujući Davida Harboura kao Alekseja Shostakova (AKA Red Guardian) i Rachel Weisz kao Melinu Vostokoff.

Redateljice Cate Shortland i producirano od Kevina Feigea, Marvelov Black Widow dolazi u kina 06. studenog ove godine (nadamo se).

Similar Posts